Как да се определи плъзгащи Тоалетна

Малко неща са по- досадни , отколкото се опитва да седи на тоалетна само да се измъкне , защото на плъзгаща тоалетна седалка . Това е често срещан проблем на тоалетни, обикновено поради нормално износване или липса на поддръжка . Тоалетни седалки придават на тоалетни чинии с гайки и болтове за сигурно закрепване . Много пъти тези затягащи болтове решава проблема с плъзгаща се седалка . Понякога скрепителните елементи се отчупват , все пак; решаването на този проблем изисква инсталирането на напълно нови тоалетни seat.Things ви е нужно
отвертка
Регулируем гаечен ключ
мярка Tape
Тоалетна чиния

Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Тествайте тоалетната седалка , за да се види дали е в насипно състояние. Мърдам седалката с ръце. Спазвайте ако само едната страна е хлабав или и двете. Използвайте отвертка, за да надзъртам пластмасовата капачка болт на гърба на седалката на тоалетна. Вкарайте отверката в правилната болт, който държи тоалетната седалка до тоалетната . Вземете регулируем гаечен ключ и тя да пасне на десния болт под тоалетната . Задръжте отвертката стабилен , докато завъртане на регулируем гаечен ключ , за да затегнете десния болт гайка .

2

Проверете тоалетната седалка , за да видим дали това решава проблема. Повторете стъпка 1 от лявата страна на болта , ако тоалетната седалка е хлабав все още . Повторна проверка на тоалетната седалка за стягане ; Ако седалката се движи около него е време за нова тоалетна чиния . Измерете счупена тоалетна седалка преди закупуването на нов, за да гарантират, че тя се вписва .


3

Извадете старата тоалетна седалка. Разбивам пластмасовите капачки за болтове на гърба на седалката на тоалетна. Използвайте отвертка, за да задържите десния болт на място. Нанесете регулируем гаечен ключ към долната страна на десния болт гайка и развийте . Повторете този процес за левия болт . Повдигнете старата тоалетна седалка нагоре изключите тоалетна база.

4

Вземете нова тоалетна седалка. Изравнете болтовете на място с дупките на тоалетната база. Внимателно натиснете болтовете през дупките на тоалетната база. Използвайте отвертка, за да задържите десния болт на място. Поставете дясната гайка върху дясната болт стърчи под тоалетна база. Ръчно затягане на дясната гайка . Повторете този процес за левия болт и гайка .

5

Проверете тоалетна седалка за правилното поставяне . Центриране тоалетната седалка , ако е необходимо . Използвайте отвертка, за да държи болта на мястото си. Закрепете тоалетната седалка на тоалетна база с помощта на регулируем гаечен ключ за затягане на гайките на болт. Седнете на седалката на тоалетната , за да тествате инсталацията.

Как да се определи един GE Микровълнова фурна

Микровълнови фурни спират да работят в продължение на няколко причини , понякога, защото електрическото захранване е изключен или прекъснато , понякога, защото на вътрешния компютърът е бъркани след т

Περισσότερα >
Как да спечелим Kid Foam Мебели

Детски бързо израстват мебели пинта размер. Пластмасови столове са неудобни . Дървена столове изискват лепене и ремонт. Foam мебели за деца е лесно да се направи и няма да се облагат портфейла си. Foa

Περισσότερα >