Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> водопровод >> Content

Къде ли тоалетната Отиди на съществуващата Пачката , когато добавяте Мазе Баня

? Довършителни мазето си осигурява ценно жизнено пространство без изграждането на допълнение към вашия дом . Освен това се налага по водоснабдяване и канализация, всички водопроводни тела трябва да бъдат изхвърлени в атмосферата за предотвратяване на резервната канализация газ и да се гарантира , че дренаж е гладко и безпрепятствено. Вентилационната система ВиК, известен също като топчето , се свързва с основната система за отводняване и след това се простира вертикално през една стена и излиза на покрива. По пътя, допълнителни водопроводни отвори пресичат стека. Грубо -In ВиК

По време на изграждането на вашия дом, ако плановете призоваха за бъдещата баня мазе , изпълнителят направени разпоредби за канализацията на банята . Можете да намерите ВиК " мъничета " в една област на мазето, освен ако къщата ви е повече от 30 години. Талони са затворени тръби.
Продажба, покупка, във вентилационната тръба

Когато се вгледате в грубо - в мъничета , намираш квадратен пълни с пясък или мръсотия. Под този площад се намира на таван края на канализационна тръба , която ще се свържете с вана или душ. Наблизо ще откриете таван тоалетна фланец, върху които ще се инсталира тоалетната чиния . Допълнително тръба , предназначени за суетата мивка, се простира от бетонния под . Тази тръба служи както на канала за мивката и отдушник за всичките три сутеренни тела.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1019076859.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.