Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> водопровод >> Content

Разликата между горната и долната част Монтирани Кранове

Най-добре е предварително да се определи какви видове кранове са на разположение за мивка , която искате да купите , защото може да откриете, че кранчето предпочитате не монтира мивката искате . В допълнение , избор на кранче , което е монтирано по различен начин от този, който сте подмяна може да увеличи разходите за труд , ако имате водопроводчик инсталирате нова мивка. Характеристики

Начинът, монтиран отгоре и отдолу монтиран кран са прикрепени към мивки противоречи с това, имената им предполагат . Top- монтирани кранове са закрепени с гайки и шайби , разположени под мивка . Смесители отдолу монтирани са закрепени на върха на мивка с гайки и шайби , които са обхванати от чучура кранче и дръжките. Едно от предимствата на модела дънни монтирана е, че не е нужно да пълзи в тясно пространство под мивката , за да отделите кранчето , за да го замени .


Centerset Кранове

< стр. > A Centerset кранче е общ вид на най- монтиран кран . Centerset модели идват като едно цяло с гърлото и дръжките , монтирани върху основа, и те често са от типа на кранче , избран за по-малки мивки. На " център" в Centerset се отнася до размера на пространството между центровете на външните мивка дупки , през които маркучите работят за свързване на кранчето за доставката на вода. Centerset кранове обикновено годни мивки с три отвора за смесител, прикачени файлове и пространството между центровете на най-отдалечените дупки мерките около 4 инча.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1019076700.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.