Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> водопровод >> Content

Как да се промени тоалетна стена до Етаж Тоалетна

Стенни тоалетни включват скритите резервоари изплакнете да им даде един елегантен външен вид , който може да се побере в лесно с по-малки бани. Въпреки това , може да има моменти, когато искате да промените тоалетна стена на етаж тоалетна. Най-лесният начин да направите това , без да се налага да скъсам вашата баня етаж , е да инсталирате задната - тоалетна с казанче . Тези тоалетни флъш хоризонтално, а не право надолу , като в повечето стандартни toilets.Things ви е нужно
защитно фолио
Бесният
Socket гаечен ключ
Grout видях
Ротари рязане инструмент
Сондажни
Jigsaw
Keyhole видях
Hacksaw
Pipewrench
PVC грунд и цимент
Pipe съединение
Pipe Уай (PVC или метал)
съединители (PVC или метал) < Бразилски> Rear - тоалетна с казанче
Marker
Силиконова грес
бормашина и бита
Водоснабдяване клапанни
маркуч Водоснабдяване MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Извадете стена Тоалетна MarketBook.bg: 1

Изключете клапан за водоснабдяване, тоалетната на стената. Точно , когато това е в зависимост от вида на стената тоалетна инсталация имате . Някои стенни тоалетни имат клапан за водоснабдяване достъпен чрез панел в стената над тоалетната или на централно място . Завъртете копчето по целия път надясно, за да изключите подаването на вода .

2

Промийте тоалетната, за да се отстрани водата вътре.


3

Поставете предпазни хасе на пода в банята под тоалетната на стената. Отстранете всички капачки , покриващи болтовете на стената с помощта на отвертка . Използвайте гаечен ключ или гаечен ключ , за да разхлабите болтовете държи тоалетната на мястото на стената. Внимателно издърпайте тоалетната на разстояние от канализационните тръби и разположен на обвивката.

4

Извадете стената зад тоалетната . Трудността на тази стъпка зависи от вашата стена материал. По стените плочки , премахнете варов разтвор плочки около площадите плочки в район приблизително на ширината на седалката на тоалетната , до около 2 крака на стената , с варов разтвор трион или роторно- режещ инструмент. Лосто плочките с един лост или длето . Отстранете подложката платка ( или сухото строителство , в случая на стената , без плочки ) , като я рязане далеч от стената с ключалка трион или мания да изложи на резервоара вътре в стената .

5

Разхлабете съединители в горната и долната част на резервоара с гаечен ключ . Използвайте отвертка или гаечен ключ разхлабете болтовете или винтовете, които държат резервоара на мястото между шипове . Издърпайте резервоара от стената .


Инсталирайте Етаж тоалетната MarketBook.bg: 6

Консулт инструкциите тоалетна - монтажни задните - флъш , за да разберете височината на канализация - входа тръба. В някои случаи това може да съответства на височината на вашата стенна тоалетна чиния и не е необходима допълнителна настройка . Ако не , се движат входа на тоалетна на необходимата височина . Използвайте ножовка (на PVC ), за да изрежат старата входа , пясък за определяне на тръби и инсталирате нов Уай шарнир в подходяща височина , циментиране на PVC в място с грунд и цимент. За метални тръби килер , използвайте тръбен ключ , за да се отпуснеш съединителя стак над и под старата входа килер. Добави всички съединителни разширения , ако е необходимо . Нанесете тръба съединение към резбата на тръбите и завийте отново заедно .

7

Route линия водоснабдяване надолу към дъното на отвора в стената. Добави намаляване куплунги за тръбата за водоснабдяване и краката на тръбата надолу към основата на стената. Прикрепете 90-градусов завой в долната част на тръбата, така че може да мушкам през стената.

8

Сменете откриването на стената отстрани за резервоара с поддръжник борда . Нарежете на борда на правилния размер да се поберат между шипове , и закрепете с родословни винтове. Float и лентата всички изложени ръбове със смесено съединение. Ако е необходимо, се прилагат плочки цимент и рутил стената. Complete чрез попълване в пространствата между плочките с варов разтвор .

9

фиш фланци над тръбата за водоснабдяване и откриването на тоалетна - стак. Свържете клапан водоснабдителна към тръбата за водоснабдяване .

10

Плъзнете тоалетната чиния за обратно промиване над тоалетната входяща тръба . Отбележете през отворите в долната част на тоалетната база за болтовете . Премахнете тоалетната чиния .

11

Използвайте бормашина и малко да пробият пода до дълбочината на тоалетна - базови болтовете. Поставете дюбели в дупките .

12

Нанесете силиконова смазка с тоалетна - входяща тръба . Плъзнете купата обратно на мястото си . Закрепете в място с базовите болтовете.

13

Поставете тоалетна резервоара на върха на купата. Закрепете с болтовете на резервоара и един гаечен ключ .

14

Свържете гъвкава тръба за водоснабдяване от вентила за водоснабдяване на тоалетното казанче . Затегнете с клещи . Отворете вентила за водоснабдяване , като я завъртите по целия път от ляво . Е.
15

Възстанови водоснабдяването . Нека тоалетната запълнят , а след това се отмива и се проверява за течове. Затегнете всички съединители , ако е необходимо .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1019076699.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.