Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> водопровод >> Content

Как да Зареждане на изтичащите Fluidmaster Line

Fluidmaster е производител на тоалетни флоут клапани. Клапан тоалетна плувка се свързва с вода линия излиза от стената и зарежда в тоалетната , след като се изчерви . След като нивото на водата се покачва достатъчно , плувката причинява доставката на вода, за да се спре . Отстраняване и подмяна на счупени Fluidmaster линия е необходимо, ако тоалетната е като твърд таймер refilling.Things ви е нужно
Ключ
Water линия
Fluidmaster клапан MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски >
1

Завъртете дръжката по часовниковата стрелка, водоснабдяване , за да спре притока на вода към тоалетната . Промийте тоалетната, за да се отстрани всичката вода от резервоара. Повдигнете капака на резервоара и попийте останалата вода с гъба .

2

Завъртете гайката на съединителя в дъното на тоалетната с помощта на гаечен ключ. Ако това е линията, която тече , извадете гайката на съединителя от клапан за доставки , идващи от стената . Сменете линия с нова гъвкава линия, пуснете водата и тестване на системата. Ако това не работи , ще трябва да замени на дюза за зареждане Fluidmaster .


3

Завъртете гайката държите запълване клапа на място в извън дъното на тоалетното казанче . Повдигнете тялото на клапана , за да го премахнете от тоалетното казанче .

4

Поставете новата шайба на дъното на Fluidmaster клапан.

5

Мярка от дъното на тоалетното казанче в началото на преливане линия . Добавяне на инч това измерване . Обърнете тялото на Fluidmaster клапан за повишаване на височината на " CL " марка на страната на вентила на тази височина .

6

Натиснете долната част на Fluidmaster клапан на дъното на тоалетното казанче . Завинтете контрагайката до дъното на вентила. Свържете линията вода към вентила , пуснете водата и напълнете тоалетната .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1019076629.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.