Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> водопровод >> Content

Има ли Мощност Shower Drain Trap

? Канализационни капани понякога са монтирани в душове по същия начин , че те са монтирани в мивки. Те хвана седименти и други материали, които потенциално биха могли да хванат още по-надолу линията за източване и причиняват по- съществени проблеми. Основният проблем с душ капан , обаче, е да получи достъп до него. Макар да има никаква власт капани, които автоматично ще се изчистят от запушена материал , има няколко ефективни начина да отида за почистване на капана. Изпуснете

преди да се опитате да се изчисти капана на душа , уверете се, че не разполагат с никакви отломки в източването запушване вашия воден поток . Много дренажни възли имат различни части , че косата и други седименти може да се придържат към и да причинят на водата, за да направите резервно копие . Премахване на запушалката за източване и копаят надолу , доколкото в канала , колкото можете с пръсти , може да даде някои мазен резултати, но ако те уредя пръстите си , както вие ги дръпнете обратно , може да сте в състояние да извади повечето от това, което е заседнало вътре .


Garden Hose

Друг начин да изчистите етаж канализация , и доста ефективен един , е да използвате градински маркуч . Можете просто да бутам градинския маркуч , доколкото в канала , както можете да получите това , за да отида , преди да включите пълната сила на водата в опит да се отнеме вниманието линията за източване. Този метод е подобен на метода на промъкваща се използва от водопроводчици , които използват своите специални водопроводни змии , за да получите възможно най-близо до тапата , колкото е възможно и принуди елемента причинявайки запушват от капана за източване.


<Бразилски > Захранване Оже

A мощност шнек е най-близкото нещо, което ще намерите на мощност душ капан чисти . Тези шнекове се използват за допълнителни трудни запушвания , които се нуждаят от малко повече мускули. За щастие , не е нужно да си купя един мощност шнек за да си свършите работата. Обикновено можете да наемете един по един от най-големите вериги магазини за подобрения в дома , които предлагат инструменти под наем. Тези шнекове използвате кабел за почистване на линията за източване , както го хранят в канализацията . Наемете шнек с най-малко 50 метра кабел, за да се гарантира, че можете да се насладите на линия, за да се изчисти тръбите.


Plunger

Преди да се изчерпят и отдаване под наем на шнек , се уверете, че се опитате някои от старите изпитани и истински методи за премахване на запушване на дренажа . Първият от тях е да се премахнат тапата за източване и след това издърпайте буталото, тоалетна и покрийте отвора за източване , докато се опитва да изпомпва блокирането чрез капана. Можете също така да опитате някои течности, чисти източване като алтернативен метод .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1019076494.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.