Как да спойка Copper Into душ Mixer

С изключение на алуминиеви и цинкови сплави , запояване е най-лесният начин да се присъединят към различни метали , без да се прибягва до заваряване . Въпреки това, тъй като олово е сферографитен , спойките не са достатъчно силни, за да издържат на тежки срязване или опън . От друга страна, се прилага правилно спойка произвежда водонепропусклива съвместно и има изключително проводимост , когато се използва за електрически връзки . Когато се присъедини към водопровод тела , като инсталиране на душ смесител , успешна запояване разчита на три фактора: оксидни без чифтосване повърхности, ефективен поток и нагряване на основния метал до точката, където самият метал е достатъчно гореща, за да се разтопи припой . Нещата ще трябва
Emery кърпа
Paste запояване поток
ръкавици Heavy Workman е. пропан запояване факел Водопроводчик е. тел спойка
Heavy парцал MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

разглобявате смесител душ , както е указано в инструкциите на производителя и да се отстранят всички гумени уплътнения, неметални части и миксер превключвател касета.

2

Вдигни тръба на шмиргел кърпа и да я използва за излъскване на вътрешните повърхности на всички входни и изходни портове да бъдат запоени . Уверете се , че повърхността на месинг чифтосване е лъскава и ясно на всяко окисление .


3

Почистете инч - дълъг участък на краищата на всички медни тръби трябва да бъдат запоени смесител душ с лента на шмиргел кърпа. Избягвайте да докосвате всякакви подготвени повърхности с пръсти.

4

Герб всички чифтосване вътрешни и външни повърхности със слой от паста за запояване поток и го поставете подготвените медни тръби във входящите и изходящите портове на миксера , с контакта стрелката на миксер тялото , сочеща нагоре към главата на душа .

5

Поставете парче ламарина между близката горими повърхности и монтирането .

6

Don на чифт ръкавици тежък Workman и запали пропан запояване факел на водопроводчик . Дръжте върха на вътрешния син конус на пламъка срещу тялото миксер и да играе на пламъка напред и назад за да затопли тялото в близост до едно от пристанищата , а не на тръби. Не играйте на пламъка върху слой паста поток заобикалящата ставите.

7

Възпроизвеждане на пламъка върху медна тръба в близост до ставата да бъдат запоени , веднага след като поток започва да се топи . Heat , докато медта започва да се оцветява в синьо /черно и потокът е втечнен напълно.

8

Концентрирайте се на пламъка върху тялото миксер , след като потокът се разтопи. Нахранете достатъчно проводник спойка в ставата , така че капилярната атракция привлича разтопен припой по целия път около тръбата , където той отговаря на тялото миксер. Премахване на пламъка и избършете съвместна Почистете с тежка парцал пред втвърди спойка .

9

Повторете от запояване на останалата част на ставите по същия начин.

10

Позволете устройството, за да се излъчи хладно и сглоби душ смесител клапан. Включете водата и проверете за течове.

Как да се промени една Switch Freezer Compressor Relay

The компресора на фризера е мотора , който работи уреда. Когато се активира от ключа реле, силите за единица охладителен газ под високо налягане чрез кондензаторни намотки за понижаване на температура

Περισσότερα >
Какви Paint ще покрие Particle Board Фурнир Без опесъчаване

? Много мебели и кабинета единици са изградени с помощта на плочи от дървесни частици фурнир покрити . Региони на плочи от дървесни частици са с текстурирана повърхност , докато лустрото има по-гладко

Περισσότερα >