Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> водопровод >> Content

Как да спечелим Shower Water да излезе Hot Рано

В очакване на гореща вода да тече от душа може да бъде плъзгане , особено когато сте в бързаме . Докато чака за топла вода , вие сте също така принудени да позволи на водата да тече , която прахосва вода. Можете да намалите времето, необходимо на водата, за да се затопли или чрез загряване на тръбите или инсталиране на устройство, което или ще се затопли водата или да я запази от течаща от кранчето си , докато тя е достатъчно гореща . Инструкции

1

Run топла вода в мивката , преди да включите душа. Докато си миете зъбите , оставете топлата вода да тече в мивката . Това позволява на по-топло водата да тече от бойлер действия във вашата баня тръби , по същество затопляне тръбите и промиване на студена водата .

2

Инсталирайте бутон гореща водна помпа под мивката . A гореща водна помпа сили вода от нагревателя вода към тръбата за гореща вода , когато старт бутона е натиснат . След това тази вода се изтласква в тръбопровод на студена вода и отново в отвора за приток на топла вода нагревател , в цикъл , докато помпата открива увеличение на температурата на водата . След като температурата се повиши , помпата се изключва и позволява на топлата вода да тече от душа или мивката. Много твърдят, помпи за увеличаване на времето, необходимо за вода, за да се нагрее и намаляване на отпадъчните води.


3

Инсталиране на система за рециркулация с таймер в дома. Тези системи също са оборудвани с манометър , който измерва температурата на водата . Системата ще капан линия за подаване на гореща вода , така че е готов да тече в зададени часове . Имайте предвид, че една система за рециркулация може да увеличи сметките за енергия . Системи за рециркулация инсталирате на вашия дренажни линии под мивката .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1019076434.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.