Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> водопровод >> Content

Как да инсталирате New Shower фиксиране в Double Wide

тон дизайн на банята се определя от устройството . Душ тела се предлагат в разнообразие от различни дизайни , както и душ вода върху тялото си в различни начини. С правилното устройството , можете да промените целия вид и усещане на банята , а вероятно и добавите към жалбата на вашата произведени у дома. Приспособлението за душ в двойна - широк ремарке , поставя на водна връзка по същия начин, както и в други видове сгради , и често може да бъде заменен с нов душ тела без никакви tools.Things ви е нужно
заместник дръжки <Бразилски > Водоустойчиви уплътнител на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете водата, за да си двойно - широк ремарке на главния водопровод . Това обикновено е в близост до бойлера , но в някои двойни wides , може да бъде в рамките на дома , според Марк Bower , автор на книгата " Наръчник за промишлени Начало Ремонт & Upgrade . "

2

Отстранете винта от главата на душа с чифт заместник дръжки и душ устройството трябва да излизам . Ако не е поставена никаква винт, развийте устройството от захранващата линия вода с ръцете си . Ако главата е заял , сцепление линия водоснабдяване с заместник дръжки, след това завъртете душ главата с ръцете си.


3

Герб края на линията за подаване на вода с водоустойчив херметик . Уплътнителят образува непромокаема връзка с новото приспособление .

4

Линия нишките на новия душ устройството с тези на линията за подаване на вода . След това завъртете устройството на място , докато стегнат .

5

Завъртете водата отново и тествате вашия душ тела . След тестване, промиване на тоалетната, за да се освободи въздуха или мръсотия , че се установява в своя изложени водоснабдяване линия. Отломките може да увреди душове .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1019076431.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.