Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> водопровод >> Content

My Душ Фосет няма да достигне Threads

кранчето на душа е свързана с водоснабдяване тръби зад стената на душ . На крана се свързва с патрон в вентил за регулиране на температурата на водата или на тръби водоснабдяване . The душ просто се свързва към външна резба в линията за подаване на вода . Ако кранчето няма да достигне нишките , има няколко области, за да се провери и какво можете да направите, за да решите проблема . Водоснабдяване Lines

Тръбопроводите за захранване с вода обикновено са монтирани и обезопасени със скоба и структура, като например дърво борда . Скобата и борд осигурява линиите , така че те не шнур или огъне леко при инсталиране на душ тела. Ако линиите за водоснабдяване не са инсталирани правилно зад стената на душ , душ кранчето няма да достигне или да се свържете с нишките , защото тръбите се движат .


Душ Стена

< п > Ако стената на душ не е инсталиран правилно, душ кранчето няма да достигне резбата. Защото линии водоснабдителните обикновено са постоянна тела , стена душ инсталиран като малко като ¼ - инчов последващ етап , отколкото е необходимо може да усложни свързване на душ кранче към линията за подаване на вода правилно . Опитите да се принуди връзката може да се счупят или пляскане нова инсталация душ стена.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1019076389.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.