Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> водопровод >> Content

Как да се определи Тоалетна Флашинг Rod , който винаги ще Back Down

прът зачервяване или лифт прът в клапанни тоалетни е свързан с флъш лоста в единия край и тоалетна чепарето на другия край . A зачервяване прът , че не се връща към нормалната си позиция надолу след промиване е пълна най-вероятно е причинена от спорна флъш лост събрание. Нещата ще трябва
Flush лост събрание
Tape мярка
ножовка с метален нож за рязане на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Затегнете Лост събрание
1

Turn разстояние от водната клапа , което води до тоалетното казанче . Натискайте флъш лостчето, докато резервоарът е изпразнен.

2

Вдигнете капака на тоалетното казанче . Намерете най- флъш ключалка на скоростния лост гайката . Тази гайка е върху рамото на лоста флъш срещу вътрешността на тоалетното казанче . Завъртете гайката от дясно на ляво с ръка. Не затягайте . Вие може да се счупи порцелан тоалетна резервоара .


3

Проверете частите на флъш лост събрание да гарантира, че те не са огънати , усукани или счупен. Ако всичко е в ред, възобнови вода спирателен клапан и пробна експлоатация на тоалетната е . Ако лифт прът е повреден или корозирал , да го замени с нов монтаж .


Подмяна на Flush събрание
4

Изключете вода клапа , което води до тоалетното казанче . Натискайте флъш лостчето, докато резервоарът е изпразнен. Вдигнете капака на тоалетното казанче . Махнете веригата на чепаре от зачервяване прът. Извадете флъш лост контрагайката от стария дръжката , като я завъртите на ляво. Извадете флъш лост събрание от резервоара.

5

Измерете дължината на стария зачервяване прът и прехвърли , че измерването на новата зачервяване прът . Подстригване на нов прът до това измерване с ножовка . Махнете контрагайката от новата дръжката като я завъртите по посока на ляво , докато тя се изплъзва .

6

Плъзнете новото лост събрание през отвора на резервоара , докато дръжката се опрат плътно до резервоара. Поставете контрагайката на зачервяване прът с плоската страна с лице към дръжката. Плъзнете контрагайката над рамото на лоста и завъртете гайката в дясно , за да затегнете . Не затягайте .

Свържете веригата на чепарето до зачервяване прът с помощта на дупката, която позволява на чепарето да побере изцяло в флъш клапан.

7

Повторно отваряне на водата спирателен клапан на тоалетното казанче . Оставете резервоара за зареждане . Промийте тоалетната, за да се провери дали събранието е бил инсталиран правилно . Настройте веригата на чепарето , колкото е необходимо .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1019076372.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.