Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> водопровод >> Content

Как да тествате Жилищна Sewer отпадъци Pipe

канализационни линии отдолу вашия дом образуват дълги мрежа от тръби , които могат да претърпят вреда, от различни източници. Теч от канализационни тръби може да позволи на токсични газове , за да въведете вашия дом или предотвратяване на вашите водопроводни тела от функционира правилно . Извършване на тест за вода на вашия канализацията ще определи дали има някакви значителни leaks.Things ви е нужно
Sewer тест щепсел
велосипеди помпа
Nylon въже
Pipe ключ
градински маркуч <Бразилски > Plunger MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Тестване Lines е.
1

Намерете главната почистване от изтичането в мазето си . Избягвайте използването на всякакви водопроводни тела за няколко минути, преди да започнете, за да позволи на всеки вода в главната канализация линия, за да се отцеди . Основната изтичането почистване навън е участък от тръба с таван на разстояние раздел на диагонална тръба стърчаща от страната . Използвайте тръбен ключ за отстраняване на капачката от изтичането на чист - навън.

2

Закачете въжето и велосипеди помпата да щепсела тестове, да поставите щепсела в канала почистване и да го избута нагоре към останалата част от ВиК системата , докато не е напълно ясно на канала чист - навън. Запалителната тест е надуваем мехур специално оразмерен да се поберат вътре канализационни линии. Използване на помпата велосипед, издуват щепсела на тест , докато той блокира линейно водоснабдяване .


3

Намерете тоалетната в дома си , че е най-отдалечена от главната канализация почистване изложени на първия етаж . Затворете захранващите линии до тоалетната и го отмивайте за изпразване на резервоара. Използвайте буталото, за да принуди водата в капан на тоалетната е от купата , след това отстранете болтовете за закрепване на тоалетната на пода. Внимателно вдигнете тоалетната и я сложи на една страна , като се внимава да се запази восък пръстен между тоалетната и пода .

4

Използвайте маркуча за вода, за да запълни септична линия под тоалетната , докато линията се пълни с вода . Се наблюдава нивото на линията вода в продължение на 20 минути. Ако нивото на водата в тръбата не пада значително , септична система вътре в къщата ви работи правилно . Спад на повече от един инч показва, че има теч в един от водопроводни линии в дома си . Свържете се с професионален водопроводчик , за да намерите и да се спре теча във вашия водопровод.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1019076371.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.