Как да инсталирате Vent Pipe в Баня Drain Line

източване на дома , вентилация и система за отпадъците ( DWV ) зависи от тежестта и на въздушния поток за извършване на отпадъците и водите до главната канализационна тръба. Водосточни всички наклон надолу и отвори въведе въздух в дренажната система за предотвратяване на водни брави . Ако някога сте се източват водата от ваната с маркуч , вие знаете, че можете да поставите палеца си върху единия край на маркуча с вода напълнена и извади от ваната . Водата ще остане в маркуча , докато не се отстрани с палеца . Всички нуждите на маркучите е малко въздух , а водата се оттича правилните out.Things ви е нужно
2 - инчов PVC тръба
2 - инчови PVC санитарни Т-образна
Допълнителни 2 - инчови PVC фитинги <Бразилски> 4 - инчов -по- 2 - инчов PVC тръба редуктор T - фитинг
Pipe видях
Ролетка
PVC -чист и лепило
Пробийте
2 1/4-inch дупка малко <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Намерете съединителя в стената зад суетата , където хоризонталната канализация мивка отговаря вертикалната канализационна тръба .

2

Свържете 2 - инчов санитарен T - фитинг между тези две тръби. The T - фитинг има три отвора . Един пасва на хоризонталната канализация мивка, един се вписва по вертикалната канализационна тръба , а другата се отваря нагоре за вентилационната тръба . Къде хоризонталният отвор отговаря монтирането , вие ще откриете наклонен под ъгъл , се нарича почистване .


3

Завъртете санитарен T - фитинг толкова мащабната проверка пистите надолу.
<Бразилски> 4

Cut PVC тръби да се поберат с тръба трион и използват както PVC -чисти и PVC лепило , както се препоръчва от производителите на продукти за закрепване на тръбите.

5

Мярка , нарязани и се вмести в 2 - инчов PVC тръба на върха на санитарно T - фитинг . Дължината на тръбата ще се различават , поради вашата домашна конфигурация, но целта на вентилационната тръба е да тече нагоре към тавана , където ще го свържете към главния отдушник и почва стека.

6

Пробийте дупка в горната стена плоча с дупка малко 2 1/4-inch и тичам тръбата през отвора и в тавана. Добави ПВЦ колена, където е необходимо , да се пренасочат тръбата към комина вентилационната и почва .

7

Intersect стека отдушник - и - почва , която обикновено е 4 инча в диаметър, с 4 - инчов -по- 2 - инчов PVC тръба редуктор T - монтаж.

Как да използваме Hand - Held Shower Massager

A ръчен душ масажор , или разглобяема душ глава , предлага различни настройки за налягане на водата , която ви даде хидромасаж време на душ . Знаейки как да се използва един от тези душ масажисти ще в

Περισσότερα >
Видове Caster Стволовите

Casters прикрепят към дъното на много често използваните предмети, включително офис столове и колички за пазаруване . Колелцата служат като многопосочни колела, които променят своята посока, за да се

Περισσότερα >