Как да се промени една Plastic Valve да Metal в банята

Арматура затваряща ви позволяват бързо да се изключи подаването на вода към мивка или тоалетна в банята си в случай на преливане , или в случай че решите да замените баня тела . Пластмасови вентили са икономични избор; Въпреки това, те могат да развият течове , които могат да причинят щети на вашата баня пода и стените . Подмяна пластмасови спирателни вентили с метални вентили е сравнително прост процес , който изисква само основни ръчни инструменти и водопроводни supplies.Things ви е нужно Продава Магазин кърпи
Регулируем гаечен ключ
лента Водопроводчик е. Metal спиране вентил
Emery кърпа MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете основните клапи водоснабдяване на линиите , които доставят вода до вашия дом . Отворете кухня кранче за да се позволи оттичане на водата от линиите за захранване .

2

Поставете магазин кърпи на пода , за да позволяват на водата да капе на пода . Изключете линията за подаване на вода от вентила, за да си мивка или тоалетна , като завъртите гайката на клапана обратно на часовниковата стрелка с регулируем гаечен ключ.


3

Завъртете пластмасова клапа обратно на часовниковата стрелка , с регулируем гаечен ключ, за да разгадавам го от захранващия тръбопровод монтиране работи от главния водопровод .

4

Увийте слой на лента водопроводчик около нишките на новия метален клапан. Поставете вентила в резбования съда на линия, започваща от основните доставки на Вашия дом вода. Включете новия клапан посока на часовниковата стрелка и я затегнете с регулируем гаечен ключ.

5

лента Wrap водопроводчик около резбата на вентила , които се свързват към захранващата линия тичане до тоалетната или мивката. Поставете гайката на захранваща линия през резбата и затегнете гайката с регулируем гаечен ключ.

6

Включете основните клапи водоснабдяване , и включване на нов клапан за водоснабдяване на вашата баня тела . Промийте тоалетната или включете мивка кранчето за да се гарантира , че тя работи правилно . Проверете клапана за течове.

My Admiral Перална машина се заби след изплакване

Admiral перални машини понякога неизправност и дори могат да станат остана на един специален цикъл , като например цикъла на центрофугиране , която се провежда непосредствено след изплакване . Тези не

Περισσότερα >
Как да направим един председател Bag

Стол торбички , известни също като боб чанта столове, осигуряват комфорт и подкрепа за тези, седи на пода . Независимо дали гледате телевизия или работят по една малка масичка за кафе , вие ще се чувс

Περισσότερα >