Как да нарисува Iron Door Gate

желязна порта врата може да създаде входа чрез ограда или през алеята , създаване на привлекателни възможности за сигурност за вашия имот. Защото желязо ще се развива ръжда , тъй като седи навън в елементите , вашата врата порта ще изисква редовна поддръжка , за да го гледам привлекателна. Paint порта желязна врата , след подготовката на повърхността на желязо правилно. Докато повърхността на желязо не са ръжда , боята трябва да се придържат ефективно.
Което ви е нужно
телена четка
Coarse файл
80 - шкурка
платнища
Mineral духове
Plastic бреза

фосфорна киселина чисти
Кофа
Ръкавици
Scrub четка
Spray грунд за метал
Oil - базирани спрей метална боя

Инструкции
1

Разтрийте телена четка върху метала на порта желязна врата за отстраняване на ръжда и лющене на боя. Работете внимателно, за да получите четина тел в пукнатините на желязната порта .

2

Sand повърхността на метала с груби файлове и шкурка, за да премахнете всички ръжда , които могат палто метала. Продължи шлифоване , докато се отстранят всички ръжда, шлайфане до чист метал , където е необходимо. Световния съюз 3

Насища кърпа с минерален спирт и разтривайте метал обилно с минералните духовете .
<Бразилски> 4

Поставете пластмасова брезента над земята и околните повърхности за защита на тези зони от химикали и бои преразхода .

5

Mix 15 части вода и една част фосфорна киселина в кофата. Насища портата с вода. Носенето на ръкавици , потопете кърпа в сместа и да го прилага до желязната порта, за да неутрализира всички останали петна от ръжда на вратата . Оставете разтвора на киселина, за да седне на повърхността на метала за около пет минути и след това почистете повърхността леко с четката за скраб , за да отстраните останалата ръжда. Изплакнете повърхността обилно с вода и я оставете да изсъхне.

6

Разтрийте телената четка върху метала отново , за да премахнете ръжда , че люспи разстояние на метала след третиране с фосфорна киселина.
<Бразилски> 7

Разклатете кутия грунд за метал енергично в продължение на най-малко три минути и се задържа на кутията на около 12 сантиметра от вратата . Спрей грунда равномерно върху метал , преместване на спрея да архивирате и напред бавно, за да излъчват дори пръскайте върху метала. Продължи разклащане и пръскане , докато козината метала равномерно с грунд. Оставете грунда да изсъхне напълно за времето препоръчва на етикета на продукта .

8

Разклатете спрей боя по същия начин, както ви разтърси грунда и го задръжте на същото разстояние от метал. Напръскайте боята върху метала с помощта на същата техника , като се започне от горната част на врата и работи пътя си бавно надолу към дъното . Вземи във всяка пукнатина с боята . Оставете боята да изсъхне напълно , преди да използвате порта .

Manual Regeneration Process омекотител

Твърдостта на водата е често срещан проблем , срещани от много собственици на жилища , причинени от наличието на високи нива на калций , магнезий и други минерали в доставката на вода у дома . Твърдос

Περισσότερα >
Как да се изгради проста Кухня Hutch

За това е необходимо допълнително място за съхранение , изграждане на прост кухня сандък . Тя Конструиране от шперплат го прави достатъчно лек, за да се движите , когато е необходимо . Изберете шперпл

Περισσότερα >