Как да нарисува кабинета Chocolate Brown

Живопис кабинет е прост процес , стига да направи всичко правилно подготвителната работа . Шкафове , независимо дали те са от дърво или ламинат трябва да се почисти и да имат грапава повърхност, така грунда и боята ще се придържаме към кабинета. Използване на боя на маслена основа и праймерна ще осигури най-трайни покритие . Грундът също ще допринесе за финансирането на предишния финал , ако тя е по-тъмна от шоколадово кафяво с боя , която сте избрали .
Което ви е нужно
отвертка
Bucket
мек сапун
Спондж
кърпа
кърпа без власинки

Liquid deglosser
Paint тава
Oil - грунд
4 -инчов четка
Oil - базирани шоколадово кафяво боя

Инструкции
1

Отстрани врати на кабинета . Премахване на панти , дръжки или друг хардуер с помощта на отвертка . Настройте хардуера настрана.

2

Напълнете кофа с топла вода и мек домакински сапун. Почистете шкафа и вратата на шкафа със сапунена вода с помощта на гъба. Изплакнете гъбата и избършете корпуса отново, за да изплакнете. Подсушете с чиста кърпа. Световния съюз 3

насища с кърпа без власинки с течност deglosser . Избършете шкафа и вратата на шкафа с deglosser ; я оставяйте да изсъхне според указанията на опаковката .

4

Изсипете на грунд на базата на масло в тава за боя. Използвайте 4 -инчов четка боя, за да нанесете един слой от грунда на кабинета , като се започне от горната част на шкафа и работи надолу. Използвайте дори припокриващи инсулти.

5

Paint вратата на шкафа с грунда . Ако вратата е с тапицерия или откос дизайн, започнат в средата на вратата и работят на ръба. Ако не , започнете от горната част на вратата и да работят до дъното .

6

Нека грунда изсъхне според указанията на опаковката . Макар да изсъхне, изплакнете с четка и боя тава и ги остави да изсъхнат на въздух .

7

Нанесете първия слой на маслена основа шоколадово кафяво боя за шкафовете и вратата , като се използва една и съща картина техника който сте използвали , за да се прилага на грунда . Нека боята суха и нанесете втори слой за по-тъмен шоколад кафяв цвят.

8

Нека втори слой сух 48 часа. Re - инсталиране на пантите и хардуера и поставете отново на вратата.

Това, което прави стъклен капак на плоските Печки Пляскане

? Част от привлекателността на керамичния плот е лекотата на почистване . Избърсване на стъкло плот е подобен на избърсване на тезгяха. Ключът е да се даде възможност тя да се охлади , преди да почист

Περισσότερα >
Как да се изгради един Deer Antler Lamp

Deer рога лампи могат да бъдат чудесно допълнение към всяка страна - стил стая. Няма нищо лошо да елена ; те хвърлят рогата си всяка година. Рогата често могат да бъдат намерени в гората (ако живеете

Περισσότερα >