Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Вътрешно боядисване >> Content

Как да използваме Valspar Веранда бои

A няколко бързи слоя Valspar Latex Веранда и Floor Paint може да донесе всяка веранда към живота. Ниската отблясъци финала го прави идеален за настройки на открито. Тя също има здравината и издръжливостта , което трябва да се уверите, че работата, която правя трае за години напред . Valspar Latex Веранда и Floor Paint е устойчив на атмосферни влияния , важна съставка при търсенето на боя за всякакви външни location.Things ви е нужно
Putty нож или стъргалка за боя
Шкурка
Течен сапун ястие
Bucket < Бразилски> гъба или кърпа
Primer
Valspar Latex Веранда и Floor Paint
Paint бъркалка
Roller тава
Roller тава лайнер
Roller
Roller обхваща
Бояджийски четки <Бразилски >
Показване повече инструкции

1

изстъргва всяка бичен или пилинг боя с помощта на стъргалка за боя или шпакла . Пясъчни всякакви груби петна по дървото с помощта на шкурка .

2

Смесете 2-3 капки течен препарат за съдове с топла вода в кофа . Прочистете верандата с помощта на сапунена вода и гъба или кърпа . Нека веранда изсъхнат на въздух .


3

Paint верандата с грунд. Изберете праймер на базата на възрастта и състоянието на си дърво .

4

Разбърква боята с боя бъркалка , докато всички масла от върха се смесват в напълно . Излейте един сантиметър от боя в влакче в тава , покрита с лайнер .

5

Paint на верандата , като се започне с най-отдалечените кътчета и работи за вашия изход. Paint -големи площи с валяк боя, и по-малки , по-детайлни области с четка за рисуване . Покрийте цялата верандата с тънък слой боя и нека сух въздух .

6

Погледнете верандата внимателно , след като боята изсъхне . Ако някои черти или четката са очевидни , или ако можете да виждате през боята на всяко място , друг палто ще бъде необходимо .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/outdoor-house-painting/1019075325.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.