Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Закрит Къща Боядисване >> Content

Как да Paint стая с Primer

Има няколко вида интериорни грундове , както и няколко причини, поради които може да се наложи да се грундират една стая , преди да го рисува . Ако стените и тавана са мръсни , оцветени или тютюнев дим повреден , трябва петно ​​блокиране грунд. Shellac - или грунд на маслена основа също работи добре, ако имате да рисува върху тапет. За нов гипсокартон или суха , изберете латекс грунд с общо предназначение . Използвайте висока покривност грунд , ако планирате да използвате светли или ниско скрий цветна боя. Ако не сте сигурни кой грунд трябва да използвате , попитайте персонала , където и да си купиш боя за recommendation.Things ви е нужно
детергента
Спондж
Dropcloths
пластмасови листове
Пейнтър лента
Vinyl Шпакловъчни паста
шпакла
Шкурка
аерозолен спрей текстура
Primer
Paint бъркалка
5 - галон кофа
Roller тава или валяк решетка е. Brush
Roller
Минерални духове на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Почистете стените с препарат за миене на чинии , ако те са силно замърсени . Изплакнете ги с голяма гъба и чиста вода , и ги оставете да изсъхне.

2

Маска тапицерия , ако не сте го рисува . Използвайте лента художник , а не хартиено тиксо , за да получите добро уплътнение , така грунд и боя не ще проникне отдолу. Освен ако имате стабилна ръка , маска на тавана , както и , освен ако не планирате да грундиране и боядисване тя . Легни dropcloths или пластмасови листове за защита на пода.


3

Ремонт на повърхността , както е необходимо . Нанесете винил Шпакловъчни паста с шпакла за запълване на вдлъбнатини , дупки и пукнатини . Изчакайте, докато тя е суха, след това пясък гладка. Използвайте акустичен спрей текстура , ако имате текстурирани стени. Той е наличен в малки кутийки и ще съвпадне най -често прилаганите текстури. Оставете го да изсъхне - тя може да се грундира рамките на 30 минути

4

Изсипете грунда в 5 - галон кофа и го разбъркайте . . Някои грундове имат много сбита утайка , която се утаява на дъното. Разбърква се , че с пръчката разбърква се и се изсипва на грунда назад и напред от кутията до кофата няколко пъти , докато последователността е гладка . Изсипете грунда от 5 - галон кофа в табла на валяк , или сложи валяк решетка в кофата .

5

Нанесете един слой грунд с валяк и четка. При боядисване на завършеност палта , боя с четката първо и последващи действия с валяк , за да се избегне видими марки четки . Няма значение дали си миеш или изграждане първо , когато сте грундиране , тъй като ще бъдат обхванати , когато сте готови за работа. Оставете грунда да изсъхне преди боядисване .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1019074266.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.