Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Закрит Къща Боядисване >> Content

Как да лак Bare Wood

лакирано дърво изглежда привлекателен , топъл и приветлив. Лакиране на дърво е прост процес и , както и при всички DIY проекти , тайната за постигане на траен , професионално изглеждащи покритие е в подготовката . Вие може да искате да се даде възможност на естествения цвят на дървото , за да покаже , в който случай избирате ясно лак. Ако искате по-дълбок цвят, изберете цветно покритие, като например дъб или махагон. Железарски магазини обикновено имат образци на display.Things ви е нужно
Защитна маска
гумени ръкавици
Вестник
Груби , средни и фини степени на шкурка
Чисти парцали
разредител за боя <Бразилски > еднократна контейнер
полиуретан или лак на водна основа
Четки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изберете лак подходящ за вашите нужди. В повечето случаи , лак на водна основа ще бъде наред . Използвайте полиуретанов лак на маслена основа за елементи, които се нуждаят от по- устойчиви на износване покритие , като градинска мебел . Ако предпочитате по- бляскав завършек , изберете гланц , в противен случай изберете сатенена или матова . Лак на водна основа е разреден с вода ; маслена основа с минерални духове.

2

Спред вестници на пода, където ще се работи върху елемента (освен ако не са лакиране на пода ) . Осигурете добра вентилация . Оценка на състоянието на елемента. Ако то има стара боя или е повреден , отстранява финала и да внесе всички необходими ремонти . Извадете старите пирони и да запълни дупки с подходящо дърво пълнител.


3

Don маска и ръкавици. Sand елемента старателно , като се започне с едра шкурка и напредва с глоба клас. Ако лакиране етаж , помислете за използването на електрическа шлайфмашина . Отстранете праха с парцали и минерални духове между sandings . Уверете всичкия прах се отстранява преди лакиране . Задържали се твърде дълго частици ще развалят финала.

4

Смесете 3 части лак с 1 част разредител в контейнер . Първото заявление е за запечатване козината. Нанесете лака изтънен до елемента, или на пода , като се използват дълги удари и след зърното да се избегне писти. Почистете четките старателно.

5

Оставете да изсъхне напълно . На водна основа лакове съхнат в рамките на часове , но лакове на маслена основа могат да бъдат оставени за една нощ.

6

Sand леко с фина шкурка клас . Избършете с чисти парцали , напоена с по-тънка , за да премахнете праха . Нанесете втори слой лак, неразреден . Оставя се да изсъхне. Това ще бъде достатъчно за някои елементи ; Въпреки това се прилага друг палто или две за силно използвани статии. Sand между палта с фина шкурка и премахнете праха преди да нанесете лак. Нека елемента престои 72 часа преди докосване и не я използвате. Лак ще се втвърди изключен за период от дни.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1019074165.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.