Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Закрит Къща Боядисване >> Content

Как да Акцент Glaze кабинет

Ако се опитвате да решите как да репаратура на кабинета , и вие сте отегчени от идеята за просто оцветяване и лакиране , помислете за остъкляване. Това е кръстоска между оцветяване и рисуване, но вместо просто превръзка на повърхността , ти разказвам история . Идеята е да се използва полупрозрачната глазура във връзка с първоначалното повърхността, за да създаде впечатление, че парчето е антика , или е бил през огън , или че боята се лющи . A `` затруднено '' покритие е един класически глазура акцент, така че да изглежда на парче е ударих и очукан през years.Things ви е нужно
отвертки
Вестници
фина шкурка
Glaze < Бразилски> Paintbrush
Hard , суха четка търкане
Spray полиуретанова MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Отстранете всички хардуер от кабинета , включително пантите . Планировката на вратите и други фигури на един вестник .

2

Hand - пясък цялата повърхност с фина шкурка , просто достатъчно, за да притъпят съществуващата финала толкова глазурата ще се придържа .


3

Brush глазура върху корпуса, вратите и всички други секции, то се прилагат в тънък, равномерен слой. Нека множеството глазура за три до пет минути , така че това е само началото , за да изсъхне.

4

Scrape над повърхността с твърда , суха четка търкане , издърпване част , но не всички от полу- сухи глазура . Четката трябва да оставя линии и белези от износване в глазурата , с основния цвят на шкафа показва чрез най- различни точки. Стартирайте четката в различни посоки, за да даде Scuff марки случаен поглед.

5

Нека глазурата настроите напълно за една нощ.

6

Спрей полиуретан покритие над целия кабинет и неговите части, в тънък, равномерен слой . Нека да изсъхне в продължение на четири часа. Спрей втори слой . Тя Оставете да изсъхне през нощта. Сглобяването на кабинета .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1019074131.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.