Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Закрит Къща Боядисване >> Content

Как да се създаде Гипсокартон Съединение Mix

Въртящи съединение , известен също като съвместна съединение или кал , е често срещан материал, използван да се определи и ремонт на пукнатини и дупки в сухото строителство борда . Този материал е изключително полезен за тези, които търсят да се вземат бързи ремонти повърхност за малки дупки и пукнатини в сухото строителство с ограничен работа. За незапознатите с помощта на гипсокартон съединение , приложение е доста простичък и лесен за да завърши за около 15 минути работа . С правилното прилагане , може да се гарантира, че сухото строителство Съединението определя правилно и прави траен ремонт. Нещата ще трябва
Bucket
бъркалка
Гипсокартон нож
Cloth MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Напълнете голяма пластмасова кофа с готова смес гипсокартон съединение и вода , както е указано на опаковката. За да се постигне правилната консистенция , не забравяйте да следвате указанията съотношението на вода към съединение точно.

2

Оставете гипсокартон съединение да се утаи за 10 до 12 минути, след което сместа се разбърква за кратко , за да се реинтегрират материали .


3

загребват съединението върху края на сухото строителство нож и държат ножа под ъгъл от 45 градуса спрямо сухото строителство , както ви се изгребе съединението над щетите в низходяща инсулт. Правете кратки удари с ножа замазка до дупката е запълнена със съединението и е на нивото на съществуващата стена .

4

чака пет минути, за съединението да изсъхне и след това пуснете влажна кърпа над река съединение внимателно . Отстранете неправилно съединение , заобикаляща ремонта с кърпата. Следвайте времето на термообработка , описани на етикета на съединението преди боядисване или запечатване на ремонта.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1019013475.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.