Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Закрит Къща Боядисване >> Content

Сейф начина да рисува върху гланц Enamel

гланц боя, благодарение на своята хлъзгава повърхност, не приемат боя и без подходяща подготовка на повърхността . За да направите това , вие не трябва да се съблича боята изцяло , но е важно да се направят някои , че боята остава без нито един гланц . Премахване гланц боя ще позволи на най-горния слой на боята да се придържат , независимо дали латекс или маслена основа. Самозасмукваща Paint

All- цел самозасмукваща боя е на разположение у дома магазини и е формулиран , за да пропуснете стъпката на първични повърхности да бъдат боядисани . При боядисване над блясък емайл, изберете самозасмукваща боя, която е с високо качество, за да се предотвратят евентуални бъдещи проблеми с пилинг .


Primer

Прилагане грунд като Kilz над блясъка емайла преди да нанесете боята подобрява адхезията на горния слой боя на повърхността. Грундът ефективно хапе в повърхността, която трябва да се боядисва. Освен това, грунд ви позволява да използвате по- разнообразна група от къща бои , отколкото са достъпни чрез самозасмукващи бои. Многобройни видове грунд са на разположение, така че да бъдат определени , за да използва грунд , който е формулиран , за да работи с емайллак .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1019013474.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.