Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Закрит Къща Боядисване >> Content

Как да премахнете Латекс Paint От Wood Trim След Живопис

Живопис една стая не е трудно, но боя Splatters върху дървени апликации диференцират аматьор работа от професионален един . Дори и с внимателно поставяне на лента , боя може понякога да проникне върху дограма. Paint е най-лесно да се отстрани , когато е мокро , но дори и суха боя идва с малко зор , ако използвате правилния режим . За да се сведе до минимум Splatters за тапицерия, покриване тапицерия с тиксо художник или да се научат на техника за рязане в - живопис около отрежете с ъглова четка, за да не оставят несъвършенства . След като капитанът на тази техника , вие рядко ще трябва лента художник и ще спестите време и пари. Нещата ще трябва
микрофибър кърпа
фина шкурка
бръснарско ножче
Paint стъргало
денатуриран алкохол
Clean кърпа MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

Разтрийте боя Splatters рамките на 24 часа с влажна кърпа от микрофибър . Малките неравностите по кърпа капана на боя, лесно я изваждате . Опитайте надраскване петната с нокът , за да ги вдигне . След като боята изсъхне , тя е по-трудно да се премахне.

2

Разтрийте тънки Splatters на боя с фина шкурка, за да ги премахнете. Премахнете големите разливи боя от тях остъргване внимателно с помощта на бръснарско ножче или боя стъргало проведе под ъгъл от 45 градуса . Внимавайте да не издълбават дървото или повдигане на финала. Работете бавно , като се започне от единия край .


3

Избършете областта с денатуриран алкохол нанася върху кърпа, за да премахнете всички остатъци от боя . Изчакайте 10 минути и избършете отново с чиста, влажна кърпа.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1019013461.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.