Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Home Поддръжка >> Content

Как да регулирате изворите на тавански стълби

С течение на времето , на тавански стълби пружините започват да се носят , изискващи някаква корекция , за да получите вратата да се запечата равномерно в тавана . Нови тавански стълби понякога са твърде трудно да се отвори , защото има твърде много пролетта напрежение. Регулиране изворите на тавански стълби е подобен на коригиране разширение извори на гаражна врата . Стълбите трябва да са в горно положение , така че няма напрежение на пружината , докато се направят корекции . Необходимо е да бъде в таванското помещение с тавански стълби в затворено положение , когато правите корекции . Това изисква помощник за отваряне и затваряне на стълбите , докато сте working.Things ви е нужно
Flashlight
Бесният
Helper

Покажи повече инструкции

1 < р > Отворете тавански стълбите и се качи така че можете да видите на изворите . Намерете куката или очите болт осигуряване единия край на таванския пролетта до рамото на метална стълба от всяка страна на стълбите.

2

Включете светлината на тавана или да вземе фенерче с вас . Качи се в тавана и седи или стои на една страна на таванското отвора на стълбището . Задайте помощник за затваряне на тавански стълби. Това ще доведе до изворите на спокойна позиция за корекция .


3

Завъртете гайката осигуряване на куката или очите болта обратно на часовниковата стрелка с гаечен ключ , за да се намали напрежението пролетта . Ако е необходимо да се увеличи напрежението , завъртете по посока на часовниковата гайка . Не изключвайте гайката на часовниковата стрелка повече от три пълни оборота .

4

Повторете за пролетта на противоположната страна , обръщайки се гайката на еднакъв брой намотки като предишната гайката . Застанете на страната на тавански отвора на стълбището , и попитайте Вашия помощник , за да отворите по стълбите .

5

Слез и тест на отваряне и затваряне на стълбата за тавана . Ако по стълбите все още не работят правилно , помислете за закупуване и инсталиране на нов набор от извори.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1019073660.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.