Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Home Поддръжка >> Content

Как да се чисти на възглавницата на седалката , която не е машина пере

покрита с лесно повредени тъкани, или твърде голям, или обемисти да се поберат в една перална машина, повечето възглавници на седалките изискват ръчно почистване . От автомобили и лодки за хол и вътрешен двор мебели, възглавници , които получават значително количество трафик в крайна сметка ще се окажете с петна или миризми. В зависимост от типа на покрива , повечето възглавници , които не са машинно пране лесно се почистват с общи products.Things домакински почистващи ви е нужно
Stiff настръхна четка
Spoon
хартиена кърпа
Plastic храна обвивка
Тегло
спрей върху килим чисти
Прахосмукачка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

четка хлабав мръсотия и хранителни частици от възглавницата с твърда четка с четина . Внимателно изстържете инкрустирани хранителни частици от възглавницата с ръба на лъжица .

2

Поставете много влажна хартиена кърпа над оцветени или забелязани области. Покрийте хартиена кърпа с парче найлон храна и теглото на обвивка и кърпата надолу с тежък предмет , като например книга или заплащането пържене. Оставя се да престои кърпата на място в продължение на 15 минути и след това внимателно изстържете навлажнена площ с лъжицата . Наем 3

Обработете предварително някакви петна с спрей върху килим чисти , който е одобрен за тъкани , които са не машинно пране . Оставя се да престои чисти според указанията на продукта. Извадете чисти килим от третираните места с четката.

4

Покрийте цялата възглавница с килим чисти и да позволи по-чисти , за да устои. Извадете прахосмукачката от възглавницата с прахосмукачка . Четка възглавницата с твърда четка с четина за да премахнете остатъчен чисти килим.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1019073641.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.