Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Отопление и Охлаждане Ремонт >> Content

Колко често трябва Камарата на петрол на отпадъци Combustion котел бъдат почистени

? Киселини в пепел , произведени чрез изгаряне на отработени масла може да доведат до корозия на котела и го пазят от изгаряне на чисто. Честото почистване удължава живота на котела и помага за предотвратяване на пожари сажди . Повечето производители предлагат почистване на пепелта от горивната камера на всеки 500 до 1500 часа работа , но колко често всъщност се наложи да почистите котела зависи от конкретната марка . Вашето ръководство на потребителя ще ви даде съвети за почистване и друга система за поддръжка . Горивата

отпадъчни нефтопродукти котли са предназначени за изгаряне на различни горива, като трансмисионна течност , синтетичен , използва масло, картера масло, хидравлична течност и нови горива . Поддръжка на котела зависи , отчасти , от това колко мръсни горивото е . Според Lanair Products , Уисконсин основава компания , която е била производство на бойлери и котли отпадъчни нефтопродукти от 1976 г. насам , на течности често изгарят , пренос на течности е най-чистият гориво, а дизеловото гориво камион и оборудване масло е най-мръсните . На няколко котли могат също горят растителни масла.


Намаляване поддръжка

Можете да намалите поддръжката на котела , ако предварително филтър на маслото преди да го налива в резервоара и почистете филтри всеки месец. В допълнение , вие никога не трябва да се смесват разтворители или части течност за чистачките с маслото или горят зъбни лубриканти . Котелът ще изисква повече поддръжка , ако ви изгори тези течности. Lanair Продукти препоръчва прахосмукачка пепелта от горивната камера, веднъж или два пъти на сезон.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/heating-cooling-repair/1019012931.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.