Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Отопление и Охлаждане Ремонт >> Content

Как да се вмести в Печки Multi - Гориво

Инсталиране на печка за няколко горива, добавя ефективно отопление за вашия дом . Ако имате на разположение зидана камина и комин , инсталиране е лесно. Можете да използвате камината като огнище и разширяване на тръбите достатъчно далеч нагоре по комина за безопасно изпуска газ и отломки. Въпреки това, вие първо трябва да вземе няколко важни стъпки. Коминът трябва да бъде облицована или повторно облицована да го адаптирането на инсталациите за печката, и вие трябва да запечата входа към комина . Всяка печка за няколко горива, е различен, така преглед на специфични изисквания на производителя , преди да започнете . Нещата ще трябва
Ролетка
24 - или 26 - габарит ламарина
Hammer е. Wood блок
Пробийте
Hole - рязане привързаност тренировка
Печки цимент
неръждаема стомана Flex тръбопроводи
Силиконов уплътнител на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Огледайте комина за пукнатини и се уверете, че тя е съвместима с печката на няколко горива . Може да се наложи да reline комина с Laboratory одобрени лайнер поемател , за да го адаптирането на инсталациите за новото приложение .

2

Извадете камина амортисьор чрез премахване на шплинта че го държи на място .


3

Измерете размерите на отвора на комина , така че да може да се изгради печат амортисьор . Това ще създаде бариера между комина и вашия дом . Измерете предния край на отвора на димните на 2 сантиметра над камината. След това се измерва в задния край на отвора на същата височина . Измерете отзад напред в центъра на тези ръбове , което е вашето ширина измерване

4

Нарежете 24 - . Или лист 26 - габарит метал с тези размери , добавяйки един инч от всяка страна . Използвайте чук и блок да се огъват от 90 градуса , 1- инчов фланец около ръбовете .

5

Задайте печката в камината и позицията димна яка , така че е в близост до комина димните . Ако инсталирате камина печка вложка , задайте на вложката , както е указано от производителя . Регулирайте горното и страничните плочи за да уплътните отвора камина около вложката .

6

Поставете амортисьор запечата в комина . Mark където тръбни прониква комини и го нарежете с прикачен файл да пробия дупка рязане .

7

Задайте печат амортисьор на място и да удължи тръбопровод комин през дупката . Нанесете печка цимент , където металът и тръбата срещнат помежду си.

8

Прикрепете гъвкав , неръждаема стомана отдушник тръбопроводи от димните яката на печката нагоре през уплътнението на клапата . Удължи този тръбопровод до най-малко първата димните плочката.

9

Нанесете силикон около шева , където тръбата и амортисьор уплътнение срещнат помежду си.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/heating-cooling-repair/1019012904.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.