Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Отопление и Охлаждане Ремонт >> Content

Как да се замени Начало Радиатор Регистри

Радиатори са източник на отопление на избор в много домове , осигуряване на стабилна , надеждна топлина. Радиатори не са най-атрактивната домакински уреди , както и много собственици на жилища да изберат как да инсталирате радиатор покрива с декоративни решетки, или регистри, така радиатора и по-близка интериор на помещението . Някои регистри са ясни и служат само за насочване на топлината , излъчвана от радиатора. Други добавят декоративен усет и да помогне разпръсне топлината на радиатора е по-равномерно . Капаците и решетките не получават мръсни и в крайна сметка може да се нуждаят от подмяна. Нещата ще трябва
отвертка
Ролетка
Notepad и писалка в
Покажи повече инструкции
е. 1

Изследвай капака на радиатора , за да намерите винтове или други крепежни елементи , притежаващи то заедно. Проверете регистъра на радиатора за винтове и крепежни елементи от външната страна ; повечето от тях са от вътрешната страна на капака на радиатора , обаче.

2

Уверете се, че радиаторът е изключен и достатъчно хладно , за да заобиколите . На срещата на върха на отвертка за винтове - ако винта има един слот , използвайте плоска отвертка ; Ако винтът има две пресичащи се слотове, като знак плюс , да се използва отвертка Phillips .


3

Развийте закрепващите капака на радиатора към стената зад радиатора и всеки държи радиатора покриване на пода. Ако регистърът има външни винтове го държите за капака , просто ги развийте , извадете регистъра и преминете към Стъпка 5 .

4

Внимателно отстранете капака на радиатора и го положи по лице на пода или до други плоска повърхност. Развийте регистъра от предната част на капака на радиатора и да го премахнете.

5

Мярка регистъра на радиатора , като се използва измерване на лента и пиша за определяне размерите на регистъра на тефтерче . Вие ще трябва измерванията да закупите замяна регистър, който е на правилния размер.

6

Поставете стария регистър настрана. Поставете капак на радиатора с лицето надолу за вътрешен монтаж , и поставете нов регистър с лицето надолу , където стария регистър беше . Майната му на място. За външен монтаж , завийте новия регистър на място от външната страна на капака.

7

Поставете отново капака на радиатора към устройството , както и до стената и пода , ако е предварително прикрепена в тези пунктове .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/heating-cooling-repair/1019012844.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.