Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Етаж ремонт >> Content

Как да се определи изгорели петна върху килим

A спадна цигара, пура или дори случайно отпадане на мач , докато се запали може да доведе до един грозен горя във вашия килим. Изгорените площи се забелязва всеки път, когато влизам в стаята. Ремонт дупка горя във вашия килим всъщност е прост процес, и това дава възможност да прилича на останалата част на пода . Тя не се нуждае от услугите на професионален килим и отнема малко време , ако използвате правилните инструменти. Нещата ще трябва
Малки, остри ножици
лъскане подложка
Вакуум Имоти: стара кърпа или парче шперплат
Carpet скрап
Пиенето на чаша или друг обект, който могат да използват за шаблон
Utility нож
Strong лента
Carpet шев лепило или двустранно килим лента на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
рязане изгорялата Fibers MarketBook.bg: 1

Cut килими влакна , които се изгарят с помощта на чифт малки ножици . Машинки за подстригване или остри ножици работят добре . Необходимо е само да отрежете върховете ако то е само повърхностно изгаряне.

2

Разтрийте измиване тампон върху нарязаните влакна , за да ги пух .


3 < р > Вакуум над района, за да премахнете остатъка от нарязаните влакна .


Изкърпване на Изгорени пространство

4

Сгънете стара кърпа и я поставете върху работната повърхност . Друг вариант е да използвате парче от стар шперплат. Това не позволява на ножа полезност от надраскване или рязане на изнудване в него .

5

Задайте скрап килим на върха на кърпата или шперплат .

6

Поставете чаша за пиене или друг обект, който може да се използва като шаблон върху изгорялата площ да се гарантира пластира покрива цялата площ. Оставете поне един инч или два около изгорялата площ за пластира. Тя е по-малко трудно да се работи с 3 - . До 6- инчов кръпка от този, който е по-малък

7

Задайте чашата или друг обект с главата надолу на скрап килим и нарязани около него с полезност нож.

8

Поставете пластира върху изгорялата площ на вашия килим.

9

Tape кръпка над повредената килим със силно лента.
<Бразилски > 10

разрез около кръпка в изгорялата килима.

11

Извадете изгоряла част на килими и задайте нова кръпка надолу вътре в нея , за да се уверете, че тя се вписва правилно . Вдигай и го обърнете с главата надолу . Е.
12

Нанесете лепило килим шев се до външните краища на пластира и в средата . Задайте го на пода със залепващата страна надолу и натиснете пластира килим здраво с пръстите си . Друга алтернатива е да се използва двустранен лента килим на пода, след това натиснете пластир на мястото .

13

Вакуум над района , след като изсъхне килим , според инструкциите шев лепило килима. Ако използвате килим лента двустранен , можете да вакуум на района веднага .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1019071498.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.