Как да се възстанови Carpet След щети на водите

Как да се възстанови Carpet След щети на водите . Ако сте били жертва на наводнения или течове , вашият килим може да са претърпели някои щети на водите и ще изисква незабавно възстановяване . В зависимост от източника на входящата вода , вашият килим може да се върне към първоначалното си състояние , без да се застрашава здравето и безопасността. Прочетете, за да научите как да се възстанови килим след наводнение .
Инструкции
1

Идентифициране на източника на наводнение или теч , който ще определи дали вашият килим е salvageable . & quot ; ВиК & quot ; вода, която идва от тръби или дъжд , а & quot ; нехигиенично & quot ; вода, която идва от придошли тоалетни и други източници, които могат да бъдат леко замърсени . А килим, който е влязъл в контакт с & quot ; черно & quot ; вода, като непречистени отпадъчни води и подземните води , трябва да се изхвърли възможно най-скоро .

2

Спрете притока на вода , за да се предотврати по-нататъшно увреждане . Ако имате някакви затруднения , обърнете се към водопроводчик или инженер, който може да ви помогне да се изолира източника. Световния съюз 3

Дезинфекцирайте мокра зона чрез почистване с почистващ разтвор, съставен от няколко супени лъжици белина разтваря в литър вода. Не забравяйте да проветрявате стаята, в която са почистване , някои от тези пари могат да бъдат токсични .

4

Tear около мокри петна с помощта на кутия нож и издигнаха килима. Изхвърлете подложка отдолу и държи килима повишена . Ако имате мебели в стаята , или да го премахнете напълно или да го издигне нагоре на блокове , така че площта на пода, е отворен.

5

Настройка на промишлени големи фенове , които пряко удар върху замърсената зона. Пусни ги на висока за най-малко 36 часа след инцидента , като внимавате да запазите електрически кабели далеч от мокрите петна. Също така е полезно да се създаде изсушител за ускоряване на процеса на сушене. Професионален чистене може да ви помогне с тази задача.

6

Дръжте стъпване до минимум на килима на сушене. Това ще помогне да се увеличи въздушния поток на мокри петна и да се предотврати отслабване на печата ламинат отдолу.

7

Проверка за напредъка си килим в 12 часа. Ако феновете не са помогнали , трябва да помислите за смяна на цялото това нещо -12 часа, е достатъчно време, за да се развива мухъл и ако килима не е пресъхнал забележимо по това , че може да сте изложени на риск от опасни алергени.
<Бразилски> 8

Свържете се с вашия застрахователен агент , за да обсъдят ситуацията , особено ако живеете в етажна собственост . В зависимост от това как се е случила на теча или наводнение , не може да бъде отговорен за разходите за възстановяване.

Vorherige Seite

No

Евтините възвратен клапан за съдомиялни машини

Перални и мивки обикновено се свързват със същия канала. Ако мивката включва изхвърляне на боклук , както мивката и отпадъчни води за освобождаване от отговорност миялна машина през него. Без някакъв

Περισσότερα >
Как да инсталирате Pre - Тъкани Cane председател Seat

Можете да проследите един от двата метода за създаване или ремонт тръстика стол мебели. Първият метод включва тъкане заедно отделните направления на бой с пръчки , за формиране на равна площ на парче

Περισσότερα >