Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се възстанови Carpet След щети на водите

Как да се възстанови Carpet След щети на водите . Ако сте били жертва на наводнения или течове , вашият килим може да са претърпели някои щети на водите и ще изисква незабавно възстановяване . В зависимост от източника на входящата вода , вашият килим може да се върне към първоначалното си състояние , без да се застрашава здравето и безопасността. Прочетете, за да научите как да се възстанови килим след наводнение .
Инструкции
1 < р > Идентифициране на източника на наводнение или теч , който ще определи дали вашият килим е salvageable . & quot ; ВиК & quot ; вода, която идва от тръби или дъжд , а & quot ; нехигиенично & quot ; вода, която идва от придошли тоалетни и други източници, които могат да бъдат леко замърсени . А килим, който е влязъл в контакт с & quot ; черно & quot ; вода, като непречистени отпадъчни води и подземните води , трябва да се изхвърли възможно най-скоро .

2 < р > Спрете притока на вода , за да се предотврати по-нататъшно увреждане . Ако имате някакви затруднения , обърнете се към водопроводчик или инженер, който може да ви помогне да се изолира източника. Световния съюз 3 < р > Дезинфекцирайте мокра зона чрез почистване с почистващ разтвор, съставен от няколко супени лъжици белина разтваря в литър вода. Не забравяйте да проветрявате стаята, в която са почистване , някои от тези пари могат да бъдат токсични .

4 < р > Tear около мокри петна с помощта на кутия нож и издигнаха килима. Изхвърлете подложка отдолу и държи килима повишена . Ако имате мебели в стаята , или да го премахнете напълно или да го издигне нагоре на блокове , така че площта на пода, е отворен.

5 < P> Настройка на промишлени големи фенове , които пряко удар върху замърсената зона. Пусни ги на висока за най-малко 36 часа след инцидента , като внимавате да запазите електрически кабели далеч от мокрите петна. Също така е полезно да се създаде изсушител за ускоряване на процеса на сушене. Професионален чистене може да ви помогне с тази задача.

6 < P> Дръжте стъпване до минимум на килима на сушене. Това ще помогне да се увеличи въздушния поток на мокри петна и да се предотврати отслабване на печата ламинат отдолу.

7 < р > Проверка за напредъка си килим в 12 часа. Ако феновете не са помогнали , трябва да помислите за смяна на цялото това нещо -12 часа, е достатъчно време, за да се развива мухъл и ако килима не е пресъхнал забележимо по това , че може да сте изложени на риск от опасни алергени.
<Бразилски > 8 < р > Свържете се с вашия застрахователен агент , за да обсъдят ситуацията , особено ако живеете в етажна собственост . В зависимост от това как се е случила на теча или наводнение , не може да бъде отговорен за разходите за възстановяване.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133911.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.