Как да се идентифицират Dry Rot

Сухо гниене , известен също като кафяво гниене , е дърво унищожава гъбички , което засяга меки и твърди дървесини . Предимно намерени във влажни и влажни условия , сухо гниене изчерпва влагата от сухо дърво, понякога причинява значително структурно увреждане . Ако не са идентифицирани по-рано, на сухо гниене се просмуква през тухли и хоросан на дърво се намира в лошо проветрени помещения . Тя не може да повлияе на зидарията , но сухо гниене нишки носят необходимо да се разпространява влагата .
Инструкции
1

Търсене на дърво, което е потънало или смален .

2

Определя дали засегнатите площ е черно и покрита с мухъл. Световния съюз 3

Виж за засегнатата дърво, което има плосък " кожата като" растеж. Кожата може да има една гъба -подобен растежен с нюанси на сребро и сиво. То може да бъде шарени с петна от леки виолетови или жълти и пилинг лесно .

4

Проверка на дърво с влажни и мухлясали миризми. Внимавайте за бели " cottonball " растежа на дървото. Това е много важно, ако подозирате, че щети на водите .

5

Изследвай прах около изгнили района. Сухо гниене прах е ръжда червено .

6

Проверявайте всяка област, с широки , меки и месести широки спори. Спорите могат да имат оранжев и зелен повърхност. Потърсете дебели сиви нишки , до три милиметра диаметър , нараства в рамките на напукани раздела на дърво. Тези нишки могат да бъдат намерени само с всички други симптоми на сухо гниене. Нишките правят дървото чуплива и крек лесно и могат да растат върху други влажна дървесина, което може да доведе да изсъхне гниене.

7

Проверете сухо гниене с шило за лед , поставена в средата на засегнатата област. Ако тя преминава през дървото лесно , трябва да имате сухо гниене. Ако дървото изглежда твърд и сух , че не може да има някакви сериозни проблеми с дървата . Въпреки това, трябва да се търсят пукнатини и разкъсвания в дървата, които са податливи на щети на водите .

Как да поправите пантата на Chest Freezer

пружинни панти на вратата на фризера гърдите са предназначени да държат вратата отворена , докато рови из него за храна. Пантите се нуждаят от внимание , ако капките вратата се затвори , когато го осв

Περισσότερα >
Как да спечелим една Beautiful Chinese Lantern

Можете да промените целия облик на къщата си от пресъздаване вашите условия на осветеност. Извършването на Вашата собствена хартия китайски фенер ще омекоти твърди ръбове , създавайки отпускаща атмосф

Περισσότερα >