Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се идентифицират Dry Rot

< р > Сухо гниене , известен също като кафяво гниене , е дърво унищожава гъбички , което засяга меки и твърди дървесини . Предимно намерени във влажни и влажни условия , сухо гниене изчерпва влагата от сухо дърво, понякога причинява значително структурно увреждане . Ако не са идентифицирани по-рано, на сухо гниене се просмуква през тухли и хоросан на дърво се намира в лошо проветрени помещения . Тя не може да повлияе на зидарията , но сухо гниене нишки носят необходимо да се разпространява влагата .
Инструкции
1 < р > Търсене на дърво, което е потънало или смален .

2 < P> Определя дали засегнатите площ е черно и покрита с мухъл. Световния съюз 3 < р > Виж за засегнатата дърво, което има плосък " кожата като" растеж. Кожата може да има една гъба -подобен растежен с нюанси на сребро и сиво. То може да бъде шарени с петна от леки виолетови или жълти и пилинг лесно .

4 < р > Проверка на дърво с влажни и мухлясали миризми. Внимавайте за бели " cottonball " растежа на дървото. Това е много важно, ако подозирате, че щети на водите .

5 < P> Изследвай прах около изгнили района. Сухо гниене прах е ръжда червено .

6 < P> Проверявайте всяка област, с широки , меки и месести широки спори. Спорите могат да имат оранжев и зелен повърхност. Потърсете дебели сиви нишки , до три милиметра диаметър , нараства в рамките на напукани раздела на дърво. Тези нишки могат да бъдат намерени само с всички други симптоми на сухо гниене. Нишките правят дървото чуплива и крек лесно и могат да растат върху други влажна дървесина, което може да доведе да изсъхне гниене.

7 < P> Проверете сухо гниене с шило за лед , поставена в средата на засегнатата област. Ако тя преминава през дървото лесно , трябва да имате сухо гниене. Ако дървото изглежда твърд и сух , че не може да има някакви сериозни проблеми с дървата . Въпреки това, трябва да се търсят пукнатини и разкъсвания в дървата, които са податливи на щети на водите .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133910.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.