Как да поправите дъжд Улуци

дъжд улуци са една от защита на Вашия дом срещу структурни щети както на фасадата , както и на фондацията. Ако вашите дъжд улуци започват да се провали , тогава целостта на структурата на Вашия дом може да се превърне нарушена . Възможно е да поправите дъжд улуци от себе си, ако имате право оборудване и правилното направи-си -сам ноу- хау.
Което ви е нужно
Стълба
Tools

Silicone или подобен уплътнител

Инструкции
1

Намерете щети за първи път от това и визуален и практически изпит по улуците дъжд . Огледайте улуците , за да видите дали има забележителни точки на слабост или като резултат от увреждане на пункция или от теглото на мърсотия . Налейте вода в канавката , както добре. Ако водата не се пристъпи директно към канализационната тръба то не е правилно наклонени по-дълго.

2

Plug -големите дупки в покрива си с помощта на покриви цимент и ламарина . Просто поставете метал директно върху щетите и използват покривната цимента да си я осигурят на място. Бъдете сигурни, за да осигури достатъчно покритие за печат метал при запазване на цимента плавно да се разреши продължаването на водния поток . Световния съюз 3

Използвайте силикон силикон за включване на по-малки дупки в коритата . Стрес фрактури са идеални кандидати за ремонти силикон силикон .

4

Сменете възрастните дъжд улуци с нови такива , в случай че те се окажат непоправимо . PVC улуци са придобили популярност , защото на тяхната трайност, като има безшевни улуци .

5

Сменете структурни опори , където и да се появи , за да бъде неуспешен. Скоби , че не са в състояние не ще подкрепят лек наклон , за да остане на вода се движат в канавките . Те също така ще се окажете дърпа улуците ясно на разстояние от стените , ако стане твърде слаб.

Недостатъците на пара Vacuums

Steam прахосмукачки имат активатори двойно действие, които пръскат топла вода и препарат за килими. Техните четки за търкане след това се люшка да почисти земята в мръсотия и петна от килими влакна. Н

Περισσότερα >
Съвети за да украсят една домашна Toy Бебе Bed

Миниатюрна бебе легло може да се побере добре с персонализиран куклена къща украсена точно начина, по който ще искате вашата къща мечта да бъде. Спално бельо и тъкани ви позволи да персонализирате лег

Περισσότερα >