Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да изсъхне мазето .

Има много начини за мазето си да се намокри , включително отпадна водопроводи , наводнения и подпочвени води , идващи в Важното е да се помни , когато водата идва в е, че можете да го получите като възможно най-бързо . Не само ще влажно мазе причини увреждане на вашия дом, като мухъл и плесен и дърво гниене , но то също може да доведе до сериозни здравословни проблеми, защото на матрицата . Най- опасната от формите е черна плесен с научно наименование на Stachybotrys chartarum .
Което ви е нужно
Wet /сух вакуум
Dehumidifier
Fan

Моп <Бразилски > Bucket

Инструкции
1 < р > Move всичко от мазето в района, където е влажно. Задайте всичко, което можете да навън в слънчевата светлина , за да помогне да изсъхне. Ако има килими на пода , той трябва да излезе. Отваряне на всички прозорци , ако има такива.

2 < р > Вакуум на големи количества вода с помощта на мокро /сухо вакуум. За по-големи наводнения , помислете за наемане на помпа в магазин под наем инструмент. Почистете останалата вода с помощта на въже и кофа да се изправи колкото можете. Ако наводнението донесе кал и мръсотия отвън , вие ще трябва да се почисти водата , маркуч всичко надолу и го почистете отново. Световния съюз 3 < р > Създаване на голям фен и да го насочи към мокра зона . Това помага на мястото да изсъхне по-бързо чрез изпаряване. Ако стените са ламперия или други видове дърво , което трябва да изсъхне тези , както добре. Създаване на изсушител да допринесе за премахване на влагата от въздуха в мазето, тъй като в крайна сметка ще помогне за изсушаване на мазето навън.

4 < р > Определете причината за наводнението . Ремонтите се правят , когато е необходимо , за да го предпази от случва отново. Ако има пукнатини в стените , водоустойчиви тях със зидария вид силикон . Ако проблемът не се случва редовно и идва отвън, трябва да се помисли като професионалист, който да инсталирате канализацията около периметъра на мазето и картер помпа.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133901.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.