Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се съхранява вода от мазето

< р > Вода в сутерена е не само досадно , то може да бъде опустошително . В зависимост от това колко високо водата се издига в мазето си . можете да загубите ценни вещи и потенциално да застраши структурата на вашата фондация. Най-доброто лечение е превенцията. Предотвратяване на водата в мазето е най-добрият начин за защита на вашия дом и вашите вещи от бедствие. Въпреки че не винаги е възможно да се победи Mother Nature, има някои неща, които можете да направите , за да запазите вода от мазето . В тази статия ще ви покажем най- важните стъпки, които можете да предприемете .
Което ви е нужно
мръсотия
лопата
плочки
силикон

силикон пистолет
прозорец добре обхваща
картер помпа

Инструкции
1 < р > Инсталирай улуци на вашия покрив около периметъра на вашия дом. Улуците помогнат дома си , защото те ще ви даде по-голям контрол над местата, където водата тече около къщата си . Вместо да падне целия периметър , той попада само в ъглите . Професионално инсталирана , улуци работят чудеса.

2 < р > Place мръсотия около външната страна на вашия дом срещу стените. Постепенно клас мръсотията далеч от дома си. Оценката трябва да сляза за един крак на всеки 10 метра от къщата си. Световния съюз 3 < р > Копаят окопи около един крак далеч от основите си по целия път около къщата си . Този изкоп трябва да бъде около 3 фута дълбочина . Поставете плочки тръби в изкопа и се покрива с мръсотия. Плочки линии имат дупки в горната част , за да се изравнят вода, която се втурна към къщата. След това тръбата носи вода на място, по-далеч .

4 < р > силикон между бетон алеята и фондация къща , ако те отговарят . Ако имате къща, която се среща с бетон алеята , шевът е идеален начин за вода, за да въведете вашето мазе. Нанесете плътен слой от силикон между пукнатините.

5 < P> Place прозорец и покрива над мазето прозорци от външната страна. Window и капаци могат да бъдат закупени във всеки магазин подобрения в дома . Те ще ви помогне да придошла вода да проникне през мазето прозорци.

6 < P> Инсталиране на картер помпа в мазето си . Наемете професионалист, за да инсталирате помпата. Обикновено те ​​седят в дупка източване в сутерен и е необходимо да бъдат инсталирани правилно, за да работи правилно.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133900.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.