Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се почисти От канализация Backup

< р > Канализация архивиране в дома е опасен за здравето . A архивиране може да се случи , когато септична система прелива или когато е налице запушват в градските канализационни линии , счупени тръби или някоя от редица други причини. Когато това се случи , трябва да се предприемат стъпки , за да го почисти възможно най-бързо . Raw канализация поражда редица проблеми, включително и най-важното , опасности за здравето. Тези опасности са вируси, бактерии и паразити. При почистване , работа на една област в даден момент , така че процедурата върви гладко .
Което ви е нужно
гумени ръкавици
Face щит
Wet /сух вакуум или помпа
Чували за боклук <Бразилски > градински маркуч
Broom
Dustpan
две кофи
дезинфектант за почистване

Парцали
Моп
Bleach
Scrub четка
Fan
Dehumidifier < Бразилски> Anti - бактериален сапун
Nailbrush

Инструкции
1

Свържи компаниите за комунални услуги да се превърне услуги като газ и електричество на разстояние. Това е необходимо , когато резервната канализация случва в мазето, и уреди, като пещ, газ или електрически контакти са засегнати от архива. Сложете на оборудване за безопасност , като например гумени ръкавици и маска за лице .

2 < р > Отстранете водата от архива на канализация с помощта на мокро /сухо вакуум. Ако нивото на водата е значителен , да се използва помпа за да го премахнете . Подреди всички вещи в областта на категории , състоящи се от неща, които трябва да се изхвърли и неща, които можете да почистите . Вие трябва да изхвърлите елементи, като козметика , книги , играчки и килими . Поставя се в торби за боклук и се сваля от област. Неща, които можете да почистите включват дрехи, консерви , мебели и други подобни предмети. Световния съюз 3 < р > Спрей за установяване на зона с прясна вода от градински маркуч , ако утайки от архива на канализация остава на стени. Отстранете водата отново , ако е необходимо с помощта на мокро /сухо вакуум или помпата. Почистете твърди частици от пода с помощта на метла и dustpan . Напълнете една кофа с вода и почистващ разтвор дезинфектант съгласно инструкциите на етикета. Напълнете втората кофа с чиста вода. Измийте надолу стените с парцали и почистващ разтвор . Изплакнете стени обилно с прясна вода. Започнете в най-отдалечената зона от вратата и да работят пътя си обратно .

4 < р > Чисти етажа с въже, кофа и разтвор за почистване дезинфектант. Променете вода непрекъснато в процеса на почистване. След като приключите с почистването , убиват бактерии върху всички стени и подове с четка търкане потопени в разтвор от 1/2 чаша белина до 1 галон вода. Отваряне на всички прозорци в областта на канализацията гръб. Това ще помогне на стаята, за да изсъхне и да се проветрява . Създаване на фен и изсушител за подпомагане на сушене.

5 < P> Вземете горещ душ след почистване е пълна и измийте всички части на тялото си внимателно с помощта на антибактериален сапун. Използвайте nailbrush на пръстите си, за да се уверете, че те са чисти. Да не се яде , пие или пуши , докато не се направи това, за да се предотврати разпространението на бактерии или вируси. Свържете се с компаниите за комунални услуги , след почистване е пълна, за да инспектира уреди да се уверите, че те са безопасни , преди възстановяване на природен газ и електрическа енергия в дома .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133899.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.