Как да се почисти с Мазе след наводнение

Ако трябва да направите своя собствена след наводнение мазе почистване , вземете предпазни мерки срещу рисковете за здравето си , преди да влезе в мазето. A наводнения може да донесе замърсители в дома , в допълнение към създаването на сцената за гниене и мухъл. Дори малко количество вода може да направи мазето опасно , защото водата може да се провежда електрически ток . Ток и вода са смъртоносна комбинация . Наводненията могат да застрашат не само електричеството , но също така и електрически уреди , които работят на природен газ.
Което ви е нужно
Дъждосвирци , дъжд ботуши или обувки нехлъзгава
Face маска или респиратор
картера помпа
лопата
маркуч с дюза с високо налягане

домакински препарат
хлор белина
Push метла или четка търкане
Dehumidifier и фенове

Инструкции
го направи безопасно и помпа It Out
1

Обадете се на вашия електрическа компания и поискайте електричеството е изключено, и имат своя компания за природен газ изключете газта , преди да влезете в мазето си след наводнение . Дори малко количество вода може да доведе до токов удар , и газ , отделян от бойлери и печки , след като техните пилотни светлини изляза може да доведе до задушаване или експлозия.

2

Заемете , под наем или за закупуване на картер помпа , ако голямо количество вода стои . Използвайте генератор или автомобил , захранван с батерии помпа ако придошлите води са близо до електрическата кутия на Вашия дом . Световния съюз 3

Носете блатни птици , дъжд ботуши или обувки нехлъзгава , и Дон маска или респиратор , Помпа наводнения вода от мазето със същата скорост , както то се прибира навън, за да запази натиска върху стените изравнени . Не изваждайте водата по-бързо или по стените могат да се разпаднат и пода може да се деформира . Световния съюз Clear It, Scrub Това , сухи Тя
4

Дръжте прозорци и врати се отварят , докато работите да циркулира свеж въздух. Изхвърлянето на предмети, от които не можете да хигиенизирам и възстановяване , като например хартии , книги , мека мебел, килими и матраци . Изхвърлете всяка храна, която не е запечатана в непромокаема опаковка.

5

Отстрани всички salvageable предмети. Измийте всички дрехи , бельо и други текстилни изделия, възможно най-скоро , за да се намали рискът от плесен петна.

6

Clear от кал и други отпадъци с лопата . Напръскайте стените и пода с дюза с високо налягане за почистване на разстояние остатък придошла вода . Прочистете упоритите петна с препарат и вода с помощта на тласък метла или четка здрав .

7

почистване на твърди повърхности, като подове, ламперии , стелажи и шкафове с препарат и вода . Смесете половин чаша белина в 4 литра вода . Измийте повърхности мазе отново, за да помогне за отстраняване на миризми.

8

Използвайте изсушители и фенове да се ускори процеса на сушене. Изключване на прозорците и вратите , докато сте стартирали изсушители , така че те да премахнете влагата по-ефективно.

9

Направете една среща с лицензиран електротехник, за да инспектира дома си преди да сте електрическата компания да възстанови властта. Обадете се на компанията за природен газ за проверка за безопасност. Някои компании ще проверяват газови уреди и запали отново сигнални лампи , без заплащане .

Как да спечелим Air система за филтриране на

Air системи за филтриране може да струва стотици долари . Дали това е ясен образ, или Home Depot , въздушен филтър е гарантирано да те върна . За щастие , има алтернативи , като например тази лесна за

Περισσότερα >
Как да спечелим една висулка Light Out на поцинкована кофа

Създаване на полезни предмети от използваните материали помага да запазите тези елементи от депата и създава нови приложения за тях. A висулка светлина , направена от поцинкована кофа ви осигурява с л

Περισσότερα >