Как да се предяви иск Disaster с FEMA

FEMA е направил много промени и подобрения през последните няколко години. Подновените усилия FEMA да подаде иск лесно бедствие , което е много полезно по време на стресиращо за възстановяване след бедствие.
Което ви е нужно
достъп до интернет, телефон или авариен център
самоличност със снимка

сметка за комунални услуги да се използват като доказателство за пребиваване
информационно осигуряване доставчик

Инструкции
1

Контакт FEMA веднага да подадете иск.
Нанесете онлайн на www.fema.gov , кликнете върху & quot ; Online Индивидуална помощ център & quot ; връзка
или телефон 1-800-621 - FEMA ( 3362 )
* Ако вие чувате /реч нарушена повикване 1-800-462-7585

2

Бъдете готови да предоставяне FEMA с следното :
брой -Social сигурност
подробностите във връзка с вашата загуба
осигурителния компания и номер политика
наетия телефонен номер , където можете да намерите на FEMA <Бразилски /> - посоки до дома си за инспектор FEMA Световния съюз 3

Свържете се незабавно с вашия застрахователна компания , дори и ако не мисля, че има покритие за загубата ви . FEMA ще трябва писмо от застрахователната си показва отказ на покритие.
<Р> застраховка Homeowner е обикновено не покрива щети, причинени от проливните дъждове и наводнения , но вие трябва да се свържете с вашия доставчик на застраховка веднага да подаде иск в случай, че са покрити .

Ако имате ездач относно политиката си собственик на къща за конкретни артикули, като бижута или електроника , тези елементи могат да бъдат покрити за щетите от наводненията - но само тези позиции , посочени в ездача. Отново, това е важно да подаде иск възможно най-бързо .

4

Не забравяйте да предяви иск с вашата Автомобилно застраховане доставчик за щети по автомобила.
Много превозни средства имат под водата или повредени от прииждащите води , причинени от наводнения и проливни дъждове . Ако носите пълна застраховка на автомобила си след това вероятно е покрита от вашия автомобил застраховка. Да предяви иск незабавно с вашия доставчик на застраховка .

5

File доклад с вашия местен офис за управление на извънредни ситуации . Ако не сте сигурни с кого да се свържете , моля попитайте Вашия местната полиция . В по-малките области на правоприлагащите органи извършват процеси за управление на извънредни ситуации .

6

A инспектор FEMA ще посети Вашия имот . Докато е там, те ще вземат снимки и измервания , въведете доклади щети в базата данни FEMA , и удостоверите самоличността си и заетост . Инспекторите допълване на информацията за вашата кандидатура , но те ​​не определят допустимост.

7

Вие ще получите писмо от FEMA в рамките на около 10 дни от посещението на инспектора , който информира, че имате право , помощ, процеса на обжалване , както и други програми, които могат да бъдат допустими за включване на нисколихвени заеми .

Недостатъците на пречистватели на въздух

компании , които продават пречистватели на въздуха ги рекламират като устройства, които могат да отстранят замърсители или замърсители от въздуха вътре в домовете . Те включват вътрешни замърсители ,

Περισσότερα >
Трапезна Маса майстора Идеи

Ако ' съм наскоро закупили използва трапезария маса или стария си маса трапезария търси малко по-лошо за износване , като добави плочки за вашата трапеза може да му се даде чисто нов, осъвременен

Περισσότερα >