Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се предяви иск Disaster с FEMA

< р > FEMA е направил много промени и подобрения през последните няколко години. Подновените усилия FEMA да подаде иск лесно бедствие , което е много полезно по време на стресиращо за възстановяване след бедствие.
Което ви е нужно
достъп до интернет, телефон или авариен център
самоличност със снимка

сметка за комунални услуги да се използват като доказателство за пребиваване
информационно осигуряване доставчик

Инструкции
1 < р > Контакт FEMA веднага да подадете иск.
Нанесете онлайн на www.fema.gov , кликнете върху & quot ; Online Индивидуална помощ център & quot ; връзка
или телефон 1-800-621 - FEMA ( 3362 )
* Ако вие чувате /реч нарушена повикване 1-800-462-7585

2 < р > Бъдете готови да предоставяне FEMA с следното :
брой -Social сигурност
подробностите във връзка с вашата загуба
осигурителния компания и номер политика
наетия телефонен номер , където можете да намерите на FEMA <Бразилски /> - посоки до дома си за инспектор FEMA Световния съюз 3 < р > Свържете се незабавно с вашия застрахователна компания , дори и ако не мисля, че има покритие за загубата ви . FEMA ще трябва писмо от застрахователната си показва отказ на покритие.
< Р > застраховка Homeowner е обикновено не покрива щети, причинени от проливните дъждове и наводнения , но вие трябва да се свържете с вашия доставчик на застраховка веднага да подаде иск в случай, че са покрити .

Ако имате ездач относно политиката си собственик на къща за конкретни артикули, като бижута или електроника , тези елементи могат да бъдат покрити за щетите от наводненията - но само тези позиции , посочени в ездача. Отново, това е важно да подаде иск възможно най-бързо .

4 < P> Не забравяйте да предяви иск с вашата Автомобилно застраховане доставчик за щети по автомобила.
Много превозни средства имат под водата или повредени от прииждащите води , причинени от наводнения и проливни дъждове . Ако носите пълна застраховка на автомобила си след това вероятно е покрита от вашия автомобил застраховка. Да предяви иск незабавно с вашия доставчик на застраховка .

5 < P> File доклад с вашия местен офис за управление на извънредни ситуации . Ако не сте сигурни с кого да се свържете , моля попитайте Вашия местната полиция . В по-малките области на правоприлагащите органи извършват процеси за управление на извънредни ситуации .

6 < P> A инспектор FEMA ще посети Вашия имот . Докато е там, те ще вземат снимки и измервания , въведете доклади щети в базата данни FEMA , и удостоверите самоличността си и заетост . Инспекторите допълване на информацията за вашата кандидатура , но те ​​не определят допустимост.

7 < P> Вие ще получите писмо от FEMA в рамките на около 10 дни от посещението на инспектора , който информира, че имате право , помощ, процеса на обжалване , както и други програми, които могат да бъдат допустими за включване на нисколихвени заеми .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133897.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.