Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да използваме Wet Dry Вакуум

< P> Търговско почистване използвайте мокри /сухи прахосмукачки за тежки работни места мито , и производители наскоро започна производство на модели в компактни размери за потребителите. Ако не сте запознати с този уред , ви липсват някои творчески начини за да се грижи за домакинството .
Инструкции
1 < р > Премахване на застояла вода, вакуум маркуч . Поставете маркуча във водата и включете машината. Поставете уреда на сухо място и изпразнете в барабана веднага след като тя се пълни с вода .

2 < р > Превключване на филтри в зависимост от задачата. A филтър пяна е необходимо, когато прахосмукачката течности ; използвате филтърна хартия за прахосмукачка прах и отломки. Световния съюз 3 < р > Използвайте изпускателната част на вентилатора , за да доменните прах и мръсотия от открити площи . Една тръба закрепване на вакуума осигурява засмукване и останалите ударите въздух . Чрез смяна на маркуча на изпускателната тръба , можете да взриви прах зайчета от автомобилни двигатели .

4 < P> Възстановяване на елементи падна в боклук разпореждания . Поставете края на вашата вакуум маркуч надолу унищожаване и изсмуче съдържанието . Ровят резервоара за спадна т .

5 < P> Изчистете дърва печки и камини , но се уверете, че пепелта са студени на първо място. От дърво може да тлее за дълго време, без производство на дим или пламък , трябва да проверите , преди да си машина гадно саждите .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133896.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.