Как да използваме Wet Dry Вакуум

Търговско почистване използвайте мокри /сухи прахосмукачки за тежки работни места мито , и производители наскоро започна производство на модели в компактни размери за потребителите. Ако не сте запознати с този уред , ви липсват някои творчески начини за да се грижи за домакинството .
Инструкции
1

Премахване на застояла вода, вакуум маркуч . Поставете маркуча във водата и включете машината. Поставете уреда на сухо място и изпразнете в барабана веднага след като тя се пълни с вода .

2

Превключване на филтри в зависимост от задачата. A филтър пяна е необходимо, когато прахосмукачката течности ; използвате филтърна хартия за прахосмукачка прах и отломки. Световния съюз 3

Използвайте изпускателната част на вентилатора , за да доменните прах и мръсотия от открити площи . Една тръба закрепване на вакуума осигурява засмукване и останалите ударите въздух . Чрез смяна на маркуча на изпускателната тръба , можете да взриви прах зайчета от автомобилни двигатели .

4

Възстановяване на елементи падна в боклук разпореждания . Поставете края на вашата вакуум маркуч надолу унищожаване и изсмуче съдържанието . Ровят резервоара за спадна т .

5

Изчистете дърва печки и камини , но се уверете, че пепелта са студени на първо място. От дърво може да тлее за дълго време, без производство на дим или пламък , трябва да проверите , преди да си машина гадно саждите .

Как да Обезмаслете стар Singer Шевни машини

Old Сингър шевни машини използват масло, за да се запази предавките работи правилно макар и да внасят иглата нагоре и надолу. Ако не сте използвали шевната машина в последно време , маслото може да се

Περισσότερα >
Как да нарисува Wooden Glider председател

Независимо дали сте изградили един от нулата или просто искате да репаратура съществуваща парче , боядисване дървен планер стол може да се създаде страхотен нов поглед за вашите мебели . Това е един л

Περισσότερα >