Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се направи щети на водите почистване в дома си след наводнение

< р > придошлите води могат да предизвикат както видимото и скритото щети на вашия дом. Понякога вредните ефекти продължават дълго след като бурята е отминала . Опасни микроорганизми
могат да растат и да просперират и да причинят здравословни проблеми . Ако знаете как да направи щети на водите за почистване , можете да отделите себе си и семейството си от големи неудобства .
Инструкции
1 < р > Отърви се от застояла вода . Застанал вода осигурява идеални условия за микроби и бактерии да се развиват и размножават . Тези микроорганизми могат да се размножават в порести материали, като например килими , а след това в крайна сметка се във въздуха и може да се вдишва. Това може да предизвика алергични реакции и да ви разболеят .

2 < р > Подсушете вашия дом и въздухът вътре . Използвайте вашия климатик или де - овлажнител за намаляване на влагата. Това е единственият начин да се спре алергията микроорганизми от отглеждане и разпространение. Той също така ще се ограничи разпространението на акари , които са водеща причина за алергии и астма. Това може да отнеме няколко седмици, за наводнения , напоена продукти за суха. Ако миризмата мухлясал миризма, това означава, че микроорганизмите са все още расте . Те винаги ще присъства , но те ​​се нуждаят от влажна среда , за да расте. Световния съюз 3 < р > Изхвърлете всичко, което влиза в контакт с водата от наводнения. Това е важна част от щети на водите за почистване , защото предметите , които са били накиснати от придошлите води може да представлява опасност за здравето . Особено, ако те са направени от абсорбиращ материал. Може да бъде в състояние да спаси някои елементи от тяхното почистване , но то трябва да бъде направено в рамките на 24-48 часа на експозиция. Ако не, тогава микроорганизми могат да се крият в тях и да повлияе на качеството на въздуха във вашия дом.

4 < р > Почистете дома си добре. Измийте и дезинфекция на стени , подове, рафтове и извършените покупки. Отоплителни и климатични канали трябва да се почистват с дезинфектант и дезинфектант , ако те са били изложени на придошлите води .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133895.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.