Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да насилвам Имоти

< р > Знаейки как правилно да попълните и място чували с пясък по време на аварийно наводнение може да означава разликата между спестявания и губи дома си. Sandbagging правилно е един лесен начин за защита на вашия имот от наводнения и щети буря.
Което ви е нужно
чували с пясък

Fill ( почва, пясък или чакъл )

Инструкции < Бразилски> 1 < р > Решете какъв вид на чували с пясък ще работи най-добре. Две общи избори са естествена необработена зебло , които често държи фураж или пшеница, и пластмасов зебло , създаден специално , за да бъде използван като чували с пясък . Пластмасови торбички ще продължи по-дълго , отколкото торби от зебло , така че можете да ги използвате в много спешни случаи от наводнения.

2 < р > Намерете торбите с пясък . Чул чанти обикновено могат да бъдат закупени от местния магазин за фуражи или могат да бъдат намерени чрез онлайн магазини. Пластмасови торби с пясък могат да бъдат намерени на интернет и често са разпределени по отделения управление на извънредни ситуации на местните общини . Покупка чували с пясък далеч по-рано от прогнозираното нужда. Ако има широко разпространени наводнения, стотици или хиляди хора ще се опитват да ги закупите в същото време . Бъдете мъдри и планират бъдещето си . Световния съюз 3 < р > Получаване на торба с пясък запълване . Чували с пясък могат да бъдат запълнени с пръст, пясък или чакъл. Sand може да проникне през естествен чувал от зебло , така е най-добре да го използвате в пластмасови торби с пясък . Чакъл може да позволи на водата да дойде чрез въздушно пространство , така че е по-малко полезна за запълване , но в някои случаи може да е всичко, което е на разположение. Преди извънредната ситуация на наводнение , разберете какви видове запълване са наблизо и изобилна .

4 < р > Напълнете торбите с пясък . Само направите това, когато възникне такава необходимост. Предварително зареждане и съхраняване на чували с пясък за бъдеща употреба насърчава гниене на чантите , особено естествено чул . Попълване на чували с пясък , е с две лица на работни места. Един човек ще държи чантата отворена и я държи стабилно , докато вторият човек лопатите попълват в чантата . Попълнете само торбите наполовина пълни. Те трябва да са 25 до 35 кг на максимално да се даде възможност за носене и поставяне . За постоянни инсталации Sandbag , вратовръзка изключва торбите с кабел, но за временни спешни наводнения , просто сгънете отворения край на торбата отдолу. Теглото на плика ще продължи до края затворен, докато подреждане и прави пълнене и изпразване по-лесно и по-бързо .

5 < P> Изграждане на стена торба с пясък . Определете къде придошлите води идват и къде искате да ги пренасочени . Погрижете се да не пренасочи потока вода на собственост на някой друг и да се създаде опасност от наводнения там. След като сте решили , където на стената трябва да бъде, да започне полагането на торбите с пясък като тухли. Поставете страна на долния ред от страна без интервали между торбите . Поставете следващия ред отгоре , компенсирайки чантите от половината от ширината на чантата си . Продължи г. в този променлив модел , докато стената е достатъчно висока, за да се предотврати наводняване . След всеки курс е предвидено , натиснете надолу твърдо на всяка торба, за да го побере здраво срещу съседните торбите с пясък . Ако се очаква стената да бъде повече от 3 метра височина , лежеше втора стена слой до първи да се запази структурата изправен.

6 < P> Изпразнете торбите с пясък . След заплахата от наводнения е приключила , самосвали запълване от чантите възможно най-скоро . Air изсъхне торбичките извън докато не влага остава. Съхранявайте торбите на сигурно място далеч от влага и слънчева светлина до следващото събитие от наводнения.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133893.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.