Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се определи наводнени Сутерен

.

Справяне с наводнено мазе поради бури или тръбни залпове е трудна задача, която включва извличане на водата , изсушаване, подове , стени, и вещи , и определяне на щетите от вода
Нещата Вие ще се нуждаете
Electric помпа
спрей бутилка

Bleach
Industrial размер фен

Инструкции
1 < р > Fix източникът на наводнението . Важно е да се спре наводнението възможно най-бързо , за да се сведе до минимум щетите. Ако наводнението е причинено от спукване на тръбата , изключване на водата в главния клапан . Ако водата се дължи на околната среда, наводнения, може да се наложи да се изчака , докато водите на потопа се отдалечават .

2 < р > изпомпва водата от мазето . Следващата стъпка е да се получи на водата в мазето излиза толкова бързо, колкото е възможно. Много хардуерни магазини под наем на водни помпи . Уверете се , че двигателят на помпата е достатъчно мощен, за да се справят с обема на водата в мазето. Директно водата далеч от дома , така че да не може да проникне обратно в мазето. Световния съюз 3 < р > Отстрани всичко от мазето . Всичко ще трябва да бъде взето от мазето и се изсушава , включително книги , играчки и мебели. Всички детски играчки трябва да бъдат добре изсушени и след това се измиват с разтвор на белина , за да се отървете от всички бактерии от водата.

4 < р > Издърпайте нагоре килими и изхвърлете. Килими , особено тези с подложка , не оцеляват наводнения добре и могат да задържат бактерии и гъбички , докато сушене . Най-добре е да се откажете от всички мазе килими .

5

Измийте всички наводнени повърхности с белина. Стените и пода на мазето трябва да се измиват в слаб разтвор на белина , за да унищожи всички бактерии, които живеят във водата. Изплакнете всички повърхности с топла вода след измиване.

6 < P> Включете вентилатора и нека мазето изсъхне. Големите промишлени фенове също могат да бъдат отдавани под наем на хардуер магазини . Поставете вентилатора на вратата на мазето и го насочите навън така , че влажния въздух се засмуква от мазето. Това може да отнеме до няколко дни, за да изсъхне напълно мазето. След като суха, нова подова настилка може да се полага и всичко, което не е постоянно вода повредени мога да се върна в мазето .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133892.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.