Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се предпазим от мухъл в дома след наводнение

Ако имате увреждане на вашия дом след наводнения , трябва да се предотврати мухъл и по-нататъшно замърсяване. Бактериите виреят на влага , така че по- бърза реакция ще предотврати ненужното разруха.
Което ви е нужно
N95 респиратор за еднократна употреба
Ръкавици
Goggles
Bucket
Bleach
TSP ( Trisoduim фосфат )

Парцали
Моп
Вакуум
Plastic
Tape

Инструкции
1 < р > Носете защита и безопасност предавка. Използвайте N95 респиратор за еднократна употреба , както и очила за защита на лицето си. Носете ризи с дълъг ръкав и панталони , и се направят някои да не пипате замърсената зона без ръкавици.

2 < р > Seal отвори и канали в къщата и изключване на климатика. Използвайте вентилационните настилки или запечата въздуховоди с пластмаса и лента. Изключете системата за топлинна енергия и енергия за охлаждане. Световния съюз 3 < р > Определяне на работното си място и запечата с пластмасови листове . Запечатайте пластмаса, с лента и не забравяйте да го затворите всеки път, когато влизат или напускат работното си място .

4 < р > Направете разтвор мухъл за почистване на замърсени предмети. Комбинирайте една част белина с четири части вода . Добавете 3 унция. TSP ( trisoduim фосфат ) за всеки литър вода и белина смес.

5 < р > Отстрани черги и килими . Повечето килими няма да бъдат в състояние да спаси , защото на капан замърсяване под текстила и гниене дърво или дъските под тях . Можете да почистите някои килими с разтвора и оставете да изсъхне , но бъдете наясно с colorfast тъкани , че решението може да кървят .

6 < р > Отстрани замърсени предмети от дома си и избършете стените и подовете с разтвор . За елементи, които могат да спасят , да ги почистите с разтвор и да се върнете у дома. Изхвърлянето на елементите, които не могат да възстановят .

7 < P> Почистване на работното място обилно с разтвор и да се отърве от работа уреди и консумативи. Не използвайте повторно парцали или други почистващи материали и не забравяйте да запечата тези елементи в пластмаса преди да ги извадите от дома .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133890.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.