Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да поправите Water Повреден Бетон

Много хора дори не мисля , че бетон може да бъде поправена . Други просто не искат да отделят време , за да направи ремонт . В действителност , бетон е точно като всяка друга повърхност. Той може да поддържа щети , особено от застояла вода . Помислете за броя на домовете , които са имали щети на водите на бетонни повърхности , като в резултат на наводнения. Такива ситуации могат да бъдат особено опасни за жилища, които са изложени върху бетонови основи , или тези, които имат основен бетонен под .
Добрата новина , обаче, че бетон може лесно да се поправи , ако се знае точно какво да правя.
Инструкции
1 < р > Оценка на щетите, за да се определи най-добрият начин да се атакува бетон ремонт . Потърсете петна , получени в резултат от вода , стоящи на място или е възможно щетите от наводненията .

2 < р > Измерете дължината , ширината и дълбочината на бетон площта, която трябва да бъде отстранена. Тези измервания ще имат въздействие върху метода на ремонт избрали. Световния съюз 3 < р > Почистете повърхността на бетона трябва да бъде ремонтирано . В зависимост от " типа " на петна , може да се наложи да използвате нещо по-силно от обикновено вода и сапун. Виж за конкретни почистващи вещества, които правят конкретни искания за вида на петната , които се отстраняват . Нека бетон да изсъхне напълно, преди да преминете към следващата стъпка.

4 < р > Определете кои части на бетона е необходимо да се появява отново заради повреда. Вода, която е стоял върху бетон за известно време може да доведе до повърхността, за да се направи нещо , познат в бизнеса като " мащабиране ". Тя може също така да доведе до повърхността или дори дълбоки пукнатини , както и огъване .

5 < P> Решете подходящите продукти да бъдат използвани, за да повлияят на ремонти , които са необходими . Направете всички покупки е необходимо.

6 < P> Премахване на всички мръсотия, отломки , или отглеждането материали от всяка конкретна област, за да бъде ремонтиран. Важно е , че на повърхността да е чиста , колкото е възможно .

7 < P> изплуват бетон, който има само незначителни щети повърхност. Този процес е лесно. Просто нанесете тънък слой бетон над горната част на повърхността , като внимателно следвате указанията , предоставени заедно с продукта.

8 < р > Използвайте бетон кръпка материали за ремонт на малки пукнатини и дупки, преди те да имат шанс да растат по размер или да причини на бетона да се деформира . Следвайте инструкциите на конкретната марка на кръпка избрания продукт.

9 < р > длето далеч някакъв стар бетон, който може да е в пътя. Ако е необходимо този процес, трябва да се направи , преди да преминат към следващата стъпка .

10 < P> Поставете металните подкрепления , ако е необходимо. Ако дължината, ширината или дебелината на областта, която се нуждае от поправка е прекалено голямо, ще се изисква тази стъпка. Използвайте свредло да роди дупки , необходими , за да се постави метална лента на място. Използвайте подходящо лепило за закрепване на лентата на мястото си. Нека това изсушете внимателно преди прилагането на бетона.

11

Приложи бетон лепило за района около стария бетон. Това ще помогне да се придържаме към новия бетон , както тя се прилага .

12

Приложи или излее бетон на място. Следвайте указанията на продукта, за да се получи правилната консистенция .

13

Поставете форми на мястото около района, ако е необходимо, за да се увери , че бетонът не се движи отвъд наличното място . <Бразилски >
14 < P> Прилагане на бетон и теглилки , ако желаете. Не забравяйте да следвате инструкциите на продукта.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133889.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.