Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да запазим придошлите води от къщата

Поддържане на водите при наводнения от дома си , е от съществено значение за запазване на вашия дом от разрушенията, причинени от наводнения. Въпреки че няма сполучлив начин да се предпазят от наводнение , можете да подобрите шансовете на Вашия дом за оцеляване непокътнати. Инструкции

1

Запечатайте всички въздушни тухлите в дома си. Използвайте специален уплътнител за предотвратяване на наводнения , като Flood Sentry , за да изпълни тази задача. Бъдете сигурни, когато въвеждането на тези пломби на вашия дом, който да не оставят никакви пропуски. В действителност , всеки един да сложите на другата, за да се изключат всякакви пропуски между пломбите на тухлата . Тези печати лесно се отлепят след като водата е намаляла .

2

Поставете бариери против наводнения срещу всички врати и прозорците на дома. Можете да закупите тези бариери на брой търговци на дребно за подобрения в дома , както и всеки онлайн търговец на дребно наводнения бариера . Те осигуряват херметично затваряне около врати и прозорци, за да се предотврати с наводненията от промъква в дома .


3

Включете мивки и канализацията. Водите при наводнения може да проникне в през мивки и канализацията , така че да накара водата да тече обратно към първоначалната си дестинация , включете всяка мивка и източване в дома си. Търговско клас свещи са най-добрите , защото те се разширяват , за да отговарят на размера на тръбата.

4

Поставете стена от чували с пясък около периметъра на вашия дом . Много хора правят грешката да се сложи директно чували с пясък срещу основите на дома, но искате да запазите водите от достигането си фондация. Така че, докато на тази предпазна мярка е изключително трудоемък , стека чували с пясък на няколко метра от структурата на вашия дом , да ги трупат на няколко метра над очакваното ниво на водите от наводнения. Бъдете сигурни, да се подредят на пълен периметъра на вашия дом , така че водата не се промъкне в другаде.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019070661.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.