Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да премахнете Черно мухъл с белина & Вода

черна плесен може да расте във всяка област на дома , където има влажни и слабо осветени условия. Някои разновидности на мухъл са токсични ; при минимална , много хора са алергични към черна плесен . Един от най-лесните начини за почистване на черна плесен е с белина и вода, които ще убие мухъл. Все пак, това е само наистина ефективни от твърди , непорести повърхности като плочки . Почистването с белина е от голяма полза на порести повърхности, като сухото строителство , за example.Things ви е нужно
Bleach
Pail
Scrub четка
Хартиени кърпи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски >
1

на отворените врати , прозорци и люкове за създаване на добра вентилация , докато работите . Включване на всички вентилатори на разположение. Черен спори мухъл и концентрирани хлорни изпарения са опасност за здравето и изискват тези мерки.

2

Смесете заедно белина и вода в кофа , с помощта на част от една част белина и три части вода.


3

търкане на заразения район с разтвор на белина , докато имате течна белина - и - мухъл измет . Избършете , че далеч с хартиени кърпи.

4

Нанесете повече от разтвора на белина и вода върху засегнатата област. Нека седи в продължение на няколко минути, за да се дезинфекцират и побелява от остатъчните петна .

5

Избършете всички останали белина - и - воден разтвор с хартиени кърпи за ръце, и да хвърлят всички използват хартиени кърпи далеч . Оставете засегнатата област да изсъхне на добра вентилация и изобилие от светлина в продължение на най -малко 3-4 часа и за предпочитане от шест до осем часа.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019070659.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.