Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се почисти наводнен Crawl Space

застояла вода в обходим пространство може да предизвика всички видове проблеми . Ако остане за дълги периоди от време , мухъл може да започне да расте, и дървени конструкции ще започнат да гният . Тя може също така да привлече термити и други вредители . Премахване на големи локви вода ще изисква доста време, а някои устройства , но това не е твърде трудно да се направи си сам, толкова дълго, колкото сте на правилното tools.Things ви е нужно
Рециркулационни водна помпа
Wet /сухи магазин VAC
скрап картон
Фенове
Space нагревател
Фунгицид

Покажи повече инструкции
почистване на Flood

1 < р > Уверете се, че водната помпа имаш има доста дълъг дренаж маркуч. Ако не разполагате с потопяема водна помпа, много магазини ще ви позволи да се наеме един . Поставете помпата във водата , и след това пуснете маркуча навън, толкова далеч от дома си , както можете да го получите . Ако маркучът е твърде близо до дома си, водата ще се оттича обратно в обходим пространство .

След като помпата е създаден, включете го.

2

Колко време е необходимо , ще зависи от размера на вашия обходим пространство . Проверете нивото на водата от време на време да се наблюдава напредък.


3

След като помпата е отстранена по-голямата част от водата , изключете го .

Използвайте мокра /суха магазин VAC да почисти всички останали локви вода. Ако все още има много вода , ще трябва да се изпразни магазин Vac периодично.

4

Задайте отоплителни уреди в близост до или във вашия crawlspace , както и някои от феновете да помогнат изсъхне на обхождане пространство . Бъдете сигурни, че не ги позиционира във влажни райони. Може да се наложи да се определят картон, за да се запази суха проводници и базите на вентилатори и отоплителни уреди.

5

След обхождане пространство е суха, вие ще искате да я провери за мухъл. Ако мухъл се намира , използва или химически фунгицид или мухъл убиец.

Изсипете или спрей фунгицид върху мястото, където матрицата е нараснал . Може да се наложи да се остави да седне за няколко минути в зависимост от указанията на продукта. Scrub или прахосмукачка района за почистване на мъртвите спори , както е указано на опаковката на продукта.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019070656.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.