Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да убием & Clean Mold С Bleach

Според Connecticut Департамента за обществено здраве , мухъл трябва да има влажна среда , органичен източник на храна и умерени температури, за да оцелеят . В действителност , мухъл може да покълнат след наводнение в 12 часа. Собствениците на жилища могат да се върнат след етаж или теч на вода , за да намерите развитие на плесен , покриваща дърво , хартия , пана , изолационни и стенни табла . Наложително е да се чисти мухъл да се предотвратят здравни проблеми за домашни обитатели. Проблеми с дишането , главоболие, гадене и загуба на паметта всички могат да бъдат приписани на мухъл в home.Things ви е нужно
торбичка боклук
Домакински чисти
Хартиени кърпи
Bucket
Bleach
Гъба
Dehumidifier
Fan
HEPA вакуум
Измиваща
Washer
Goggles
Маска
Ръкавици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Извадете всичко от стаята , дори и ако тя не е наоколо видимо растежа на мухъл. Мухъл спори могат да пътуват чрез циркулация на въздуха в дома си и да получите на всеки органичен материал в дома. Изхвърлете документи, килим подложка , гипсокартон или изолация , която има растеж на плесени .

2

Почистете растежа на мухъл с редовен домакинството продукт, който не съдържа амоняк. Избършете мебели, стени, плотове , килери и под настилка с по-чисти и хартиени кърпи.


3

Смесете една част белина с девет части вода. Потопете гъба в сместа и се махам всички области на растеж на плесени и не- порести материали, като например метали, стъкло и пластмасови предмети . Оставете белината да изсъхне , без избърсване .

4

Поставете изсушител в стаята. Отворете прозорците , ако не е влажен навън и постави фенове в прозореца. Дайте белината шест до десет часа, за да изсъхне.

5

под HEPA вакуум от местния център HEPA вакуум под наем. Проверете връзката на ресурсите за един във вашия район. Запълни вакуума с препоръчаните по-чисти и да прекара една минути на един квадратен сантиметър от килими . Изхвърлете течността, след почистване на външен дренаж .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019070576.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.