Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се ремонтира Wet Carpet

Имате няколко възможности, които съществуват при почистване и пресъхват мокър килим. Най-големият проблем , обаче, е това, което е източник на щети на водите . Ако Хубавото буря или изтичане на канализация , която наводни и подкрепени в мазето си , може да се наложи професионална помощ. Щети на водите, причинено от такова събитие може да бъде скъпо , но рисковете за здравето, причинени са още по- сериозни. Не се опитвайте да реабилитира черги и килими , след като основен канализация събитие. Обадете професионалист и има килим почистите професионално или изхвърли. В противен случай , най-вероятно можете да поправите нещата сами. Нещата ще трябва
чистачка
гумени ръкавици
Wet прахосмукачка
Bleach
сода за печене , или препарат за почистване на килими за освежаване на прах в
Покажи повече инструкции в
1

Премести килима ( и пълнежа ) навън, за да изсъхнат на въздух , ако килим не е обезопасен и може да бъде отстранен . Използвайте гумени ръкавици . Вие може да искате да използвате wet VAC или гумен , преди да го преместите за отстраняване на по-голямата част от водата . Веднъж отвън, поръсете някои сода за хляб , или препарат за почистване на килими - пресни продукти върху килима и повторно вакуума. Включете килима понякога . Използвайте белина разтвор на пода в мазето ( ако това е мястото, където е настъпила вредата ), за да го правя по-приемлив и да убие и предотвратяване на мухъл.

2

Използвайте wet VAC върху килима , ако тя не може да бъде премества навън. Използвайте прикачен плоска глава и премахнете толкова вода, колкото е възможно. Използвайте гумен ако не разполагате с wet VAC . Настройте и включване на някои фенове , докато работите. Отворете всички налични прозорци и изключете пещта и всякакви овлажнители .


3

Поръсете сода за хляб , или препарат за почистване на килими - пресен продукт на килима , след като сте премахнали толкова вода, колкото е възможно с мокър прахосмукачката . Спред него с метла за покриване на килима и после отново с прахосмукачка .

4

Пробийте малка дупка в центъра на килима и поставете кука , прикрепена към здрав канап или акорд . Loop акорд над една тръба и дръпнете килима преподава в палатка като форма да се даде възможност на въздуха да циркулира и да изсъхне подложка . Оставете феновете тичане и включване на устройство за изсушаване , ако имате такъв.

5

Уверете се, че килима е напълно суха, преди премахването на механизма за tenting . Това може да отнеме повече от един ден . Разходка по килима бос . Уверете се, че уплътнението не е мокра и тече през или стиска , докато се разхождате . Ако е така, повторете tenting маневрата и да запази феновете духаше , докато изсъхне .

6

Използвайте белина решение за всички райони около килима , който влезе в контакт с водата .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019070556.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.