Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да запазим Mold от развиващите се в едно мазе след наводнение

Flood могат да бъдат опустошителни за собствениците на жилища , причинявайки огромни количества щети докато придошлите води са налице. Но истинската работа започва след като водите са се оттеглили , особено в мазето на дома си . Влага в мазето бързо ще расте мухъл , ако не се изсушава и се справиха със веднага. Мухъл е алерген , който може да предизвика астматични пристъпи и кихане , ако не се погрижа за него веднага. Почистване на мазето бързо ще намали увреждане на стените и пода . Нещата ще трябва
Flashlight
Carpet дезинфектант
Borax
Dish - перилния препарат
хлорирани избелващи
Mops
Water
Fan
Dehumidifier
< Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Обадете се на вашия местен полезност доставчика да имат електричество за мазето изключи ако прекъсвача е в наводнени мазето. Проверете положението в мазето с фенерче и не намери никакви мачове , докато доставките на газ се проверява от вашия доставчик на комунални услуги .

2

Изхвърлете всички абсорбиращи материали като плат, тъй като водата от наводнения могат да бъдат замърсени с отпадъчни води .


3

Премахнете всички наситени килими и ги изплакнете с дезинфектант килим. Оставете килимите навън, за да изсъхне.

4

Отстранете водата от мазето с помощта на кофи или помпа. Изхвърлянето на водата в съответствие с местните насоките за околната среда защита агенция .

5

подсушете всяка сборна вода с разполагаем бърсалка веднъж мазето се оттича .

6

Смесете заедно 5 до 10 на сто Borax и съдомиялна течност. Сместа се разрежда с вода . Почистете всички дървени повърхности със сместа , за да ги дезинфекцират. Потопете парцал в разтвора и търкат надолу повърхностите. Изплакнете парцала в кофа пълна с чиста, топла вода.

7

Смесете 1 чаша хлорирана белина в един галон на вода. Прочистете надолу всички други повърхности с тази смес и изплакнете парцала , както преди.

8

Отворете прозорците, за да помогне при сушене. Поставете фен в предната част на прозореца, за да се увеличи обращение.

9

Създаване на изсушител в съответствие с инструкциите на устройството за отстраняване на влагата от въздуха .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019012253.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.