Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се отървем от Basement Mold & Мана

мухъл е гъба, която вирее в среда с висока влажност . Плесента е ранните стадии на мухъл , според Агенцията за извънредни ситуации Федерална . Колонии на мухъл да настъпят веднага до 48 часа след околната среда се намокри . Мухъл може да причини здравословни проблеми на хората , че са изложени и спорите , малка семена частици , той излъчва . Изчистването мазето на мухъл и плесен , е от критично значение за безопасността на обитателите на дома. Нещата ще трябва
Гъби
Shop VAC
Детергент
Bleach
Ръкавици
Eye защита
респиратор
Фенове или изсушител

Покажи повече инструкции

1

Отстранете водата от мазето и премахване на източника. Използвайте гъба, за да абсорбират и изстисквайте малки количества вода . Използвайте магазин прахосмукачка за отстраняване на по-големи количества. Проветрете мазето да премахнете влажност. Ако източникът на влагата е счупена тръба го поправим. Наводнения ситуации може да бъде по-трудно да се премахне и да се наложи да управлява своя курс преди водоизточника се елиминира .

2

Свалете и изхвърлете всички влага абсорбиращи елементи, които са мокри. Това включва килими , черги , мебели и абсорбиращи строителни материали като гипсокартон или таван плочки .


3

Wash всички не - порести повърхности , масивно дърво , бетон , метал или пластмаса с измиващ препарат и вода микс. Използвайте твърда четка за измиване на материалите. Отстранете водата, използвана по време на процеса на измиване с магазин VAC за елиминиране на влагата в мазето .

4

Дезинфекцирайте същите тези не- порести повърхности със смес от 10 процента белина и вода. Оставете сместа на белина за дезинфекция на повърхността в продължение на около 10 минути преди изплакване с чиста вода . Използвайте магазин прахосмукачка за отстраняване на водата от мазето .

5

Монитор почистената област за около 48 часа за някакви признаци на растеж на плесени . Поддържайте влажността на ниско площ с помощта на вентилатори или изсушител .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019012244.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.